Sådan kortlægges en 5k kørsel

Sådan kortlægges en 5k kørsel

Planlægning af en udendørs kørsel på 5 km (3.10 miles) er en god måde at få motion på, samtidig med at man undgår en løbebånds gentagne træk. Internetwebsteder med speciale i fitness kan hjælpe dig med at tilpasse en rute i dit lokalområde og hjælpe dig med at holde styr på afstand, brændte kalorier og højdeændringer. Oplev nye ruteveje og spore din kilometertal kan hjælpe dig med at holde motivet for at opfylde fitnessmål.

Kort dit løb

Besøg hjemmesider som mapmyrun eller gmap-pedometer for at planlægge din 5K run. Indtast din hjemmeadresse eller postnummer for at lokalisere kortet. Når kortet viser din by eller amt, skal du zoome ind ved at bruge tegnet "+" på venstre side af kortet. Gør dette, indtil du kan se de enkelte gader. Bestem, hvor du vil starte din løb og klik på placeringen. Brug kortet, klik på andre gader og link dit oprindelige startområde til den nye placering, du har valgt. Ved at gøre dette skaber hjemmesiderne automatisk en linje mellem de to punkter og beregner afstanden for kørslen. På Gmaps Pedometer skal du trykke på "Start recording" i øverste venstre hjørne, før du kan klikke på kortet.

Klik på "Satellit" visning under rullemenuen "Kortvalg". Denne funktion giver dig mulighed for at se terrænet i din region. Ved at gøre dette vises bakker og stier i dit lokalområde, så du kan oprette en off-road rute, hvis du vælger at gøre det. Fordi der er færre afstandsafgrænsninger i en off-road-indstilling, skal du kortlægge præcis 3,10 miles, når du planlægger en 5k terrænkørsel.

For sværere øvelser skal du vælge områder af din by eller by, der har drastiske højdeændringer. At køre på skråninger og skråninger har tendens til at forbrænde flere kalorier. Med det for øje, vær ikke bange for at udfordre dig selv med en vanskelig løbende rute.

Del:
Kommentarer