Sådan korrigerer du underpronation

Sådan korrigerer du underpronation

Pronation er en del af normal bevægelse af din fod, mens du går. Du lægger vægt på din fod, der starter ved bunden af ​​hælen og fremad gennem fodens bue mod tæerne. Din fod ruller normalt lidt indad under denne proces.

Underpronation, også kendt som supination, er hvad der sker, når din fod ikke ruller indad tilstrækkeligt langt. Dette sker typisk, hvis du har høje buer. Virkningen af ​​hvert trin er koncentreret på et mindre område af foden og fordeler trykket ulige.

Hvis underpronation ikke styres eller korrigeres, kan stressen ved kontinuerlig påvirkning resultere i smerter i dine ben og fødder og endda skade. Du har flere valg til at korrigere underpronation.

Sådan korrigerer du underpronation

Bestem, hvordan du udtaler: normalt, for meget eller ikke nok. Den nemmeste måde er at se på et par af dine brugte sko placeret på en flad suface. Illustrationen her hjælper dig med at forstå din specifikke pronation.

Besøg en podiater og spørg om ortotiske indsatser, også kendt som redskaber. Disse er enheder, du har på dig i dine sko hver dag. De er en simpel måde at rette op på tilstanden og hjælpe med mulig ubehag.

Hvis du løber, køb den slags løbesko, der hjælper med underpronation. Skoene skal tilbyde fleksibilitet og dæmpning. Den rigtige sko gør det muligt for dine fødder at rulle nok indad og beskytte dig mod unødvendig stress.

Når du træner, varm op og afkølet korrekt for at imødegå mulig skade og unødig belastning på dine fødder. Selvom du har støttende løbesko, skal du opvarme dine fødder og ben, før du træner, for at give tilstrækkelig fleksibilitet til at håndtere effekten under kontinuerlig bevægelse og derefter strække sig ordentligt bagefter.

Del:
Kommentarer