SĂĄdan korrigerer du fedtsyre

SĂĄdan korrigerer du fedtsyre

Der er forskellige måder at rette op på en fed lever og afværge komplikationer som inflammation og ardannelse i leveren. Fedtsygdom kan skyldes dårlig kost og manglende fysisk aktivitet. Med behandling kan du omsætte fedtlever og opretholde en sund lever.

Reducer kropsvægt. Tabe sig for at rette en fedtlever og forhindre fremtidige komplikationer. Spis fedtfattige eller fedtfri mad som frugt, fuldkorn og grøntsager. Vælg mindre måltider for at sænke dit kalorieindtag og videresende fastfood, stegte fødevarer og sukker.

Start et træningsprogram. Regelmæssig motion kan hjælpe dig med at tabe ekstra pounds og forbedre dit velvære. Begynd en konsistent rutine og planlæg 30 minutter aktivitet om dagen - tag en tur, jog eller gå med i et træningscenter.

Indarbejde kerneøvelser. Fedtsygdom er almindelig hos personer med større mave på grund af overskydende fedt omkring leveren. Engagere i maven eller kerneøvelser som pilates eller crunches for at reducere mavefedt og slippe af med en fed leveren.

Begræns alkohol. Fremskynde dit opsving ved at undgå alkoholholdige drikkevarer. Afhængigt af dine drikkevaner kan alkoholholdige drikkevarer resultere i en fedtlever. Hold dig væk fra alkohol og begrænse dit indtag til en alkoholholdig drik om dagen, når din lever heler.

Anerkend skadelige medicin. Visse receptpligtige lægemidler kan gradvist skade leveren og forhindre din indsats for at omdanne fedtsyre. Hvis din medicin liste leverskade som en mulig bivirkning, skal du tale med din læge og bede om et alternativt stof.

Overvej medicin. Der er ikke et specifikt lægemiddel til behandling af fedtlever. Men at tage medicin til at reducere dit kolesterol og triglycerider (blodfedt) kan hjælpe med at korrigere en fedtlever. Mulige muligheder omfatter statiner, niacin og naturlige kosttilskud som omega-3. Diskuter muligheder med en læge.

Del:
Kommentarer