Sådan korrigerer du en dårlig Denture Bite

Sådan korrigerer du en dårlig Denture Bite

Attraktive, naturligt prægede proteser, der passer godt, gør forskellen mellem elendighed og et normalt liv for mange voksne. Uanset om de har mistet naturlige tænder på grund af forfald eller skade, tilpasser de voksne til tandproteser bedre end andre. Ofte har den første tandprotesbesætning brug for korrektion, da munden tilpasser sig protesen. En underbitt, overbitt eller anden ukorrekt tilpasning kan forårsage smerter, problemer med at spise eller tale og og dårligt fysisk udseende. Din tandlæge kan reparere en dårlig tandproteinbit på flere måder.

Fix proteseklusion. Når en tandlæge passer til proteser over svag knogle, kan tandprotesen glide eller skifte og forårsage bideproblemer. For at rette op på dette, bruger en tandlæge først en artikulator til at bestemme bevægelsen af ​​en patients kæbe. Dette instrument hjælper tandlægen med at indsamle data om, hvad der forårsagede den dårlige protesejustering.

Brug en armbue transformer. For at bestemme den bedste øvre til nedre kæbe måling, bør din tandlæge vedhæfte dette til en artikulator og optage bid dimensioner. Dette giver de korrekte tandprotesmålinger til behagelig tygning og bidning.

Anmode om Turbyfill-systemet. Designet af en fremtrædende prosthodontist indebærer denne metode at placere en testprotein i munden, inden sidste indtryk er lavet. Dette sikrer, at de endelige proteser passer bedre og hjælper med at reducere chancen for dårlig bid.

Brug plast i stedet for porcelæn. Plastproteser har en mildere indvirkning under bidning og tyggeri end porcelænproteser, som har tendens til at ramme hårdere, når kæben bevæger sig. Af denne grund bør patienter, der er udsat for biproblemer, vælge plastikproteser.

Kontroller underliggende forhold. Nogle patienter kan have Temporo-Mandibular Joint Dysfunction (TMJ), som bidrager til at bide smerte og okklusion, mens andre kan have misaligneret naturlige tænder eller kroner, der forstyrrer justeringen af ​​partielle proteser.

Invester i kosmetiske proteser. Billig "en størrelse passer til alle" proteser kan spare dig penge i starten, men kan forårsage bide problemer oftere end kosmetiske proteser, der er monteret og skulptureret til at replikere individets tænder og tandkød på en naturlig måde

Del:
Kommentarer