Sådan kører du uret i basketball

Sådan kører du uret i basketball

At køre uret i basketball er et væsentligt ansvar. Sammenlignet med sport som baseball, fodbold og hockey er det en langt mere kompliceret operation. Udover at basketball er et langt mere højt scoring-spil, betyder det at starte og standse uret hver gang, holde øje med alle spillere i spillet og holde øje med fejl, både for enkeltpersoner og holdet.

Trin 1

Start og stop uret på hver gang ud, fejl, ubegrænset og overtrædelse. Du bliver nødt til at have din hånd på uret for at starte og stoppe uret ved lyden af ​​dommerens fløjte. Du bliver også nødt til at ændre partituret med hvert målmål, 3-punkts feltmål og frie kast.

Trin 2

Hold styr på alle spillere, der er i spillet. Når en spiller kommer ind i spillet, skal han rapportere til dig. Spillere kan ikke gå i spillet, før du giver dommeren kendskab til, at spilleren har rapporteret korrekt. Hvis en spiller går ind i spillet uden at rapportere, skal du lade dommeren vide.

Trin 3

Optag alle spiller- og holdfejl. Spillere kan akkumulere fire eller fem personlige fejl, før de udsendes. Afhængigt af niveauet af spil - high school, college eller professionelle - spillere foul ud af spillet på deres femte eller sjette foul. Hvis en spiller frier ud, skal du ringe til dommeren for at lade ham vide, at spilleren har fouled og ikke længere er berettiget.

Trin 4

Hold styr på alle holdfel. Når et hold har overskredet et vist antal fejl - antallet varierer mellem gymnasiet, kollegiet og faglige niveauer - modstanderne går i bonusen og kan modtage ekstra frie kast. Du skal lade dommeren vide, hvornår dette sker.

Trin 5

Betjen uret så ærligt som muligt i spilafsluttende situationer, når det er involveret i tætte spil. Du kan være en lærer på værtsskolen, men du kan ikke vise nogen favoritisme ved at starte eller stoppe uret et øjeblik eller to sent. Betjen uret med integritet til enhver tid.

Del:
Kommentarer