Sådan kører du med en kalvestamme

Sådan kører du med en kalvestamme

Dine kalvemuskler er placeret på bagsiden af ​​dine ben; de består af den større gastrocnemius og den mindre soleus, den førstnævnte placeret oven på sidstnævnte. Gastrocnemius stammer over knæleddet, mens soleus stammer nedenfor. Begge muskler indsættes i hælbenet via Achillessenen. En kalvestamme opstår, når en pludselig sammentrækning forekommer i kalvemusklerne, typisk under forsøget på at accelerere fra en stationær stilling eller samtidig med at du lider fremad, når du spiller racket-sport, ifølge Physio Advisor-webstedet. Afstands løb, gentagne spring eller gå for højt på bakker eller på ujævne overflader har tendens til at stamme på soleus, siger Physio Advisor-hjemmesiden.

Stop med at løbe straks, hvis du føler en belastning i dit kalvområde. Ifølge hjemmesiden Runner's Rescue fortsætter mange løbere selv efter de første tegn på en belastning. For at reducere ubehag, har en løber med en anstrengt kalv en tendens til at undgå hælstrejke og lægger større vægt på fodboldene i stedet. En sådan handling tjener kun til at forværre kalvestammen, siger Runner's Rescue.

Hvile i et par dage efter en kalvestamme, så stammen kan helbrede hurtigere, så du kan fortsætte med at køre. Hvis du skal løbe, is det spændte område i 15 til 20 minutter hver 60 minutter efter kørsel, og tag antiinflammatorisk medicin, såsom ibuprofen, som vil reducere betændelsen og dumme smerten. Overvej også at bære kompressionsbandage omkring den spændte kalv. Hold benet forhøjet så meget som muligt, når det ikke kører.

Sæt specialfremstillede puder i løbesko under dine hæle for at forkorte kalvemuskulaturen og derved reducere stresset under løb. Fordi brugen af ​​kun en hælpude vil skabe forskelligheder i benlængde, altid bruge hælpuder i begge sko for at undgå at skabe muskelforstyrrelser og rygskader, anbefaler sportsskaderne hjemmesiden.

Gør kalveforstærkende øvelser og strækninger tre gange dagligt. Stå bag en stol og hold ryggen. Med dine fødder skulderbredde fra hinanden, løft op på dine fødder kugler, løfte dine hæle så langt som muligt uden smerte. Gentag 10 gange. Strek dine kalve ved at vende mod en mur og placere dine håndflader imod det. Flyt højre ben foran venstre, mens du trykker hælen på venstre ben i gulvet. Hold i fem sekunder, gentag 10 gange, og skift derefter ben. Hvis du ikke føler en strækning i din kalv, skal du øge trinnet. Stop alle øvelser straks, hvis din belastning bliver værre.

Del:
Kommentarer