Sådan kører du hurtigere ud af startblokken

Sådan kører du hurtigere ud af startblokken

Ved sprint bliver løbet normalt vundet eller tabt i din start fra blokke. Der er så lidt plads til fejl, og en tiendedel af et sekund kan betyde forskellen mellem 1. og 5. plads. Forøgelse af din sprinthastighed ud af blokkene gør din løb hurtigere og vil helt sikkert sænke din 100m eller 200m tid. Brug af disse metoder til at løbe hurtigere vil også betydeligt forbedre din overordnede fysik og vertikale spring.

At komme ud af startblokken handler om strøm og hastighed blandet til en. Kropsmekanikere i synkronitet til at eksplodere fra stop til at gå så hurtigt som muligt. Eksplosionsaspektet starter i kernen i din krop. Øget samlet kernestyrke vil i sig selv gøre en gennemsnitlig sprinter til en over gennemsnittet sprinter. Den første prioritet for at øge hastigheden ud af blokkene er at øge kernestyrken.

Bare at gøre hundredvis af sit ups eller crunches er ikke til at gøre kunsten. Her er en liste over 3 kerneforstærkende øvelser til at indarbejde i din træning.
-Planker -Turkish Get Ups -8 Count Bodybuilders

Hvis du har den luksus at bo i et område med stejle bakker, skal du bruge dem til din fordel. Stejl bakke sprint øger eksplosivitet og slukker strømmen. Elite Wide Receivers i NFL bruger stejl bakke sprint for at øge deres hastighed ud af linjen af ​​scrimmage.

-Note: Brug klædte sko, når du laver stejl bakke.

Tænk på at forlade startblokken som en bil, der gør sig klar til at tage ud fra startlinjen i en kvart mile race. Ikke altid er den "hurtigste" bil, der skal vinde kvartmilten sprinten. Nogle biler tager længere tid at bygge op til topfart. En sprinter er på samme måde. Biler med højere momentbult fra startlinjen hurtigere end en bil, der har brug for længere tid at nå topfart. Forøg et sprinternes moment og deres starthastighed fra startblokken går op. Hvordan øger vi en drejningsmoments drejningsmoment selv? Det er simpelt. Tilpas sprinteren til modstand ved sprintning. Så når denne modstand er fjernet kommer løbstid kroppen er uddannet til at tro, at det skal trække ekstra vægt.

En god analogi med en sprinter ved hjælp af modstandstræning og slet ingen er en bil med NOS (Nitric Oxide) vs en uden. Bilen med NOS har en afgørende fordel. Det samme gælder for en sprinter, der bruger modstandstræning.

Her er nogle modstandstræningsmetoder, der vil opbygge fundamentet og øge startmomentet.

-Vær en løbende faldskærm. Disse faldskærme tilføjer betydelig vindmotstand.
- Brug et standardvægtebælte, binde et reb til vægtremmen og få en partner til at forhindre dig i at trække dem, mens du forsøger at løbe.
- En anden mulighed med vægtbælte og reb er at sprint med et dæk fastgjort til reb.
-Slet trækker

Indarbejde Jump Squats i dit træningsprogram. Jump Squats forbedrer stærkt eksplosiv kraft ved at inkorporere Core styrke med Quads / Hamstring styrke.

Del:
Kommentarer