Sådan kører du en cruisercykel

Sådan kører du en cruisercykel

Du behøver ikke leve på stranden for at nyde den tilbagelagte tur på en cruiser cykel. Strandkrydsere er det ultimative raseri på strandpromenaden, på fortovet eller på stille bjergveje. Forestil dig at dreje hoveder, mens du ruller gennem byen på din skinnende nye tur. Stranden cruiser er prangende, men alligevel behageligt og nemt på din tegnebog. Dine venner vil stirre og dine fjender vil være misundelig. Uanset hvor du går: til baren, til stranden eller til arbejde, får cruisercyklen jobbet færdigt... i stil.

Slip kickstanden ved at bruge din fod til at skubbe den op i sin låste position.

Vandre et ben over cyklen, så du sidder over det.

Sid på sædet med en fod på jorden for stabilitet. Ideelt set bør du være i stand til at sidde med begge fødder, der knap rører jorden i spids-tæer. Hvis ikke, juster sædehøjden med en skruenøgle.

Start vridning af pedalerne ved at starte bevægelsen med en fod. Hold dig i balance og hold din anden fod op for at møde pedalen.

Brug din højre hånd til at dreje håndtaget og flytte gennem gearene. Bemærk at deres er et lavt, medium og højt gear til at gøre pedaling lettere eller sværere.

Øv dig at stoppe din cykel ved at bruge coaster pause. Ved at køre med kraft går bremsen ind og du kommer til et fuldstændigt stop. Finessing din backpedal forårsager langsomme, så du kan kontrollere din hastighed.

Forsøgsstyring ved at blive vant til de oprejste styrestænger. Prøv nogle store og nogle stramme drejninger i et område uden forhindringer.

Set ud på din rejse og nyd din nye transportform.

Del:
Kommentarer