SĂĄdan koreograferer du en vand aerobic rutine

SĂĄdan koreograferer du en vand aerobic rutine

En god vand aerobic træning er alt andet end kedeligt. Strækøvelserne og bevægelserne er stimulerende og udfordrende i sig selv. Fitness instruktører erkender dog, at den mest effektive vand aerobic rutine har en synergistisk række bevægelser. Instruktører koreograferer disse trin i en bestemt rækkefølge. Uanset om du er instruktør eller elev, følg disse trin for at finde ud af, hvordan du koreograferer en vand aerobic rutine for at få mest muligt ud af dine træningsprogrammer.

Lær hvordan man koreograferer en vand-aerobic rutine

Planlæg at koreografere hver vand aerobic rutine til at omfatte 8 til 10 minutters opvarmning øvelser.

Varier opvarmningssessionen ved langsomt at jogge på plads i et øjeblik. Så gør en serie saks spark og brede fejende bevægelser med armene.

Fortsæt med at få strømmen til at gå med et par enkle modstandsbevægelser, såsom A-Step. I denne øvelse sporer du bogstavet 'A' ved at gå to trin tilbage, efterfulgt af et trin med hver fod for at danne punktet 'A' og derefter to trin ned og til højre. Gentag 8 til 10 gange.

Tilføj noget spark til din vand aerobic session med aqua jumping jacks og langrend øvelser i 20 til 30 minutter.

Giv din vand aerobic træning nogle vægt med 5 til 15 minutter af abdominal og overkrop bevægelser, mens du tilføjer et vægtet vand bælte.

Brug en anden 15 til 20 minutter i en køle ned periode med en række væskebevægelser, der fokuserer på at strække muskelgrupperne arbejdet på under hele rutinen.

Overvej at øge din vand aerobic rutine med specifikke koreograferede bevægelser, der målretter visse muskelgrupper, såsom en klasse i Aqua Kick-Boxing eller avancerede kardio- og styrketræningsrutiner.

Få dine hænder på en vand aerobic video på cd eller dvd fra Water Work Out hjemmeside (se Ressourcer nedenfor). Disse instruktionsvideoer indeholder rutiner, der koreograferes for bestemte grupper og specifikke discipliner, såsom vandpilater og vand aerobic for seniorer.

Del:
Kommentarer