Sådan konverteres en udendørs cykel til en træningscykel

Sådan konverteres en udendørs cykel til en træningscykel

Ønsker du at lave en lille cykeltur uden at forlade huset? Der er to måder at gøre din almindelige udendørs cykel til en indendørs stationær cykel. Ved køb af enten en cykeltræner eller en rulle, afhængigt af dine cykelfærdigheder, kan du gøre din cykel til en motionscykel - en god måde for den ivrige cyklist at træne hjemme mens du ser fjernsyn. Ingen undskyldning for ikke at træne, selv når det fryser udenfor!

Opret din egen stationære cykel

Trin 1

Bestem hvilken indendørs træningsopsætning der passer bedst til dig, alt efter din cykelevne. Vælg mellem flere typer cykeltrænere (magnetisk, vind, turbo) eller ruller. Vinden træner er mere støjende, fordi en blæser er drevet af din pedaling og tilføjer modstand. Den magnetiske er den dyreste og den støjsvage maskine til din cykel. Turbo trainers kommer med en ramme, hvor du monterer din cykel for at holde den stationær, med justerbar modstand.

Trin 2

Køb din træner eller sæt af ruller fra en cykelbutik eller online. Udstyret kan være tungt, hvis du handler online, så vær forberedt på dyre forsendelsesgebyrer. Hvis du vælger at prøve ruller, kan du prøve dem i butikken, da de kræver stor balance at bruge.

Trin 3

Løs rammen på din træner. Træneren skal indeholde en ramme, en klemme, der holder cyklens forside, en rulle, der presser op mod baghjulet og en mekanisme, der giver modstand, når pedalerne drejes. Opsæt trænerenes ramme. Når rammen er sikker, skal du montere baghjulet på din cykel i træderen og fjerne forhjulet. Du kan måske finde, at du vil købe en stativ separat for at montere cykelens forgaffel mere sikkert.

Trin 4

Bemærk, at rullerne kommer som en enhed til gulvet og ikke fastgøres til cykelrammen. De lidt mere farlige ruller kræver, at du balancerer mens du kører, i modsætning til at være en sikker stationær cykel. Cykelruller har to ruller til baghjulet og en foran. Cyklen er sat oven på rullerne. De skulle allerede være samlet, med et bælte, der forbinder en af ​​de bageste ruller til forrullen, hvilket gør cyklens forhjul spundet, når det pedaleres. Du skal justere afstanden på rullerne for at passe til din cykels hjul. Når du først kører på ruller, er det en god ide at sætte rullerne i en døråbning, hvis du falder, mens du får din balance. Ved at bruge et højt gear og se fremad i stedet for ned, vil det hjælpe med at opretholde din balance. Den konkave form af rullerne vil hjælpe cykelopholdet i midten.

Del:
Kommentarer