Sådan konverteres cykelrammestørrelser

Sådan konverteres cykelrammestørrelser

At købe den rigtige størrelse cykel til din krop er vigtig, hvis du vil have en behagelig tur. Hvis din cykel er for lille, vil du føle dig akavet og trangt på cyklen. En cykel, der er for stor, vil lade dig føle sig ude af kontrol, mens du kører. Når man diskuterer rammestørrelse, er dette måling af længden af ​​sædrøret - den del af rammen, der strækker sig fra sadlen til ankerpunktet for pedalerne kendt som bundbeslaget. Rammer måles i centimeter, tommer og så små, mellemstore eller store. Det er praktisk at vide, hvordan man konverterer mellem disse størrelsessystemer.

Trin 1

Konverter centimeter til tommer ved at dividere centimeter med 2,54. Runde til en decimal. For eksempel kan en cykel med en rammestørrelse angivet som 52 centimeter (eller kun 52, "centimeter" er underforstået) være 20,5 tommer (52 / 2,54 = 20,47).

Trin 2

Konverter tommer til centimeter ved at multiplicere med 2,54. Runde til næste hele nummer. For eksempel svarer en 18-tommer cykel til en rammestørrelse på 46 centimeter (18 x 2,54 = 45,7).

Trin 3

Bestem en rammestørrelse, der er angivet som små, mellemstore eller store, ved at høre fabrikantens produktoplysninger eller webside eller selv måle cyklen, hvis det er muligt. Generelt er en lille ramme gennemsnit 46 centimeter og er bedst for nogen 5 fod, 2 inches høj til 5 fod, 6 inches. En mellemramme fungerer bedst for nogen 5 meter, 6 inches til 5 fod, 11 inches og gennemsnit 50 centimeter. Store rammer gennemsnit 56 centimeter og er beregnet til folk 5 fod, 11 inches til 6 fod, 3 inches.

Del:
Kommentarer