Sådan konturerer du en bred næse

Sådan konturerer du en bred næse

Der er to forskellige muligheder for konturering af en bred næse: Den ene er med makeup, den anden er med kosmetisk kirurgi. Næsekonturering med makeup består i at bruge mørke og lette fundamenter for at skabe en slankende effekt på næsen. Næsekonturering med kosmetisk kirurgi indebærer at operere for at lave små korrektioner til næsen. Denne artikel vil instruere dig i, hvordan du konturerer en bred næse ved hjælp af makeup, foregående den dyre kosmetiske procedure.

Begynd med at anvende den mørkere skygge af fundament på begge sider af broen i din næse med makeup børsten. Ved hjælp af makeup børsten skal du strække ned på hver side af din næse, fra øjenbryn og slutte ved siden af ​​næseboret. Lav en linje med mørk farve ned på hver side af din næse. Blend udad mod din kind, under øjet og omkring næseboret for at gøre det så naturligt som muligt.

Påfør en tynd linje af den lysere nuance af fundamentet ned i næsebroen med makeupbørsten. Begynd mellem dine øjenbryn og strækk hele vejen ned til næsens spids, blend forsigtigt.

Tør let på den lysere farve mod de konturerede, mørkere sider af næsen for at undgå skarpe linjer. Vær dog forsigtig med ikke at lette de konturerede områder. Broen i din næse er det område, der først kommer i lyset, og derfor anvender en lysere grundskygge en accentuere og gør opmærksom på den slankere del af din næse.

Brug en pulver børste til forsigtigt støv noget pulver på din konturerede næse for at fjerne eventuelle dvale linjer, og at sætte dit udseende.

Vælg kun kosmetisk kirurgi, hvis du vil opnå en langt mere permanent forandring i din næse. Husk at vælge en kirurg, der er certificeret af det amerikanske board of plastikkirurger.

Tips

I stedet for at bruge to forskellige nuancer af fundamentet, kan du prøve nogle af de konturerende skjulere og fundamenter, der er tilgængelige fra store makeupmærker som MAC og Stila.

Del:
Kommentarer