Sådan kontrolleres om din vejrtrækning lugter dårligt

Sådan kontrolleres om din vejrtrækning lugter dårligt

Sådan kontrolleres om din vejrtrækning lugter dårligt. At have dårlig ånde i offentligheden er pinligt. Selvom du børster dine tænder, er det muligt at få dårlig ånde gennem de ting, du spiser og drikker, fra rygning eller sundhedsproblemer. Ingen ønsker at have dårlig ånde, så her er et par trin på, hvordan man tjekker for at se om dit ånde lugter dårligt.

Lick bagsiden af ​​dit håndled. Lad det tørre helt og derefter lugte det. Hvis det stinker, stinker også vejret.

Træk vejret i begge hænder. Dæk næse og mund med begge hænder og ånde stærkt. Whiff efter ånden tunge. Hvis din luft stinker, stinker også vejret.

Hold en kop op til munden og ånde ind i den. Placer det derefter mod din næse. Hvis det stinker, stinker også vejret. Sørg for at skylle kopen hver gang du gør denne teknik.

Tyg på en pen i 5 minutter. Placer derefter pennen under næsen. Hvis pennen stikker, stinker vejret. Dette er godt at gøre, når du er foran andre mennesker som på et møde eller i klassen. Det er en god måde at kontrollere dit ånde uden at nogen forstår, hvad du laver.

Brug et hjem tester kit. Der findes åndedrætsværnssæt, der sælges hos nogle apoteker og på tandlægen. Disse er en god måde at kontrollere vejret, når du er hjemme. Personer med dårlig ånde forårsaget af et medicinsk problem bruger normalt hjemme test kit.

Tips

Bær altid gummi eller mynter. Du ved aldrig, hvornår dit åndedræt begynder at stinke, og det er bedre at være sikkert end undskyld. Børst tungen, kinderne og taget i munden, når du tænder tænderne. Dette vil også forhindre dårlig ånde.

Advarsler

Tal ikke med en anden person tæt, hvis du opdager, at din ånde stinker. Tyg et stykke tyggegummi i et par minutter, før du taler til en anden person.

Del:
Kommentarer