Sådan kommer du ud af en Metal Splinter

Sådan kommer du ud af en Metal Splinter

En splinter er et lille stykke af en fremmed genstand, der bryder væk fra hovedobjektet og bliver indlejret i huden. I tilfælde af en metal splinter omfatter mulige måder at få splinter på at håndtere en metalobjekt, metalbearbejdning eller endda at røre en metalobjekt, der har mindre pauser eller revner. Når du får en splinter, opstår fornemmelsen af ​​en irriterende prikken eller smerte, så du ved, at noget er under huden. Metalfliser skal fjernes så hurtigt som muligt for at minimere risikoen for infektioner, der kan opstå på grund af brud i huden.

Se på det sted, hvor du føler splinterne. Se om splinter stikker ud af huden eller skubbes helt ind i huden. I tilfælde af meget små metalfliser kan du få brug for et forstørrelsesglas for at se det.

Sug området af din krop med splinter i varmt vand i 10 til 15 minutter. Ifølge hjemmesiden Best Home Remedies, blødgør det i varmt vand vil bidrage til at gøre huden bøjelig til fjernelse af splinter.

Steriliser pincetten i alkohol i 15 minutter. For en metal splinter, der stikker ud af huden, tag de rensede pincet og klem det omkring den del af splinter, der ikke er indlejret i huden. Hold metalplinten fast og træk pincetet væk fra huden i den retning, splinteret gik ind, hvis det er muligt. Dette forhindrer det i at bryde. Metalspalten skal trække sig fri fra huden.

Steriliser nålen i alkohol i 15 minutter. Vask området med splinter og hænderne med sæbe og vand. For enhver splinter, der er integreret helt i huden, skal du grave det ud. Sæt forsigtigt huden over metalplinten. Hvis splinteret stikker ud efter at have brudt huden, skal du trække den ud med pincetten. Hvis ikke, vend nålen lidt til splinternes side, og skub forsigtigt splinteret ud af huden med det skarpe punkt, indtil du kan bruge pincetten.

Vask området, hvor splinteret blev fjernet med sæbe og vand, og læg derefter en antibakteriel salve over såret. Metal splinter kan undertiden resultere i infektioner, især hvis området begynder at bløde, efter at splinteret er fjernet. Den antibakterielle salve minimerer risikoen for infektioner.

Tips

For meget små splinter, der ikke bliver indlejret forbi det første lag af hud, sæt hvid lim som et barns skolelim over området med splinteret og lad det tørre. Skræl limen væk, og de små splinter kommer ud med limen.

Advarsler

Hvis en metalplint kommer i øjet, må du ikke gnide eller trykke på øjet - søg lægehjælp straks. Forsøg ikke at fjerne en metalplint fra dit øje, fordi du kan forårsage mere skade. I stedet skal du lade en læge fjerne den.

Søg lægehjælp, hvis splinterne slukkes, mens du fjerner det.

Del:
Kommentarer