Sådan kommer du ind i WWE Wrestling Schools

Sådan kommer du ind i WWE Wrestling Schools

Ifølge WWE støtter World Wrestling Entertainment ingen wrestling-skoler. Hvis du er interesseret i at blive en professionel wrestler, skal du kontakte din lokale state athletic commission for at finde ud af om skoler i dit område. Mange brydningskoler er svindel, så du bliver nødt til at finde en legitim måde at få erfaring på, før WWE også vil overveje dig til nogen talentpositioner.

Sådan kommer du ind i WWE Wrestling Schools

Trin 1

Find en skole, der har været åben i mindst fire år, da de fleste fejler inden for deres første års drift. Bare fordi en skole har et stort navn, betyder det, at wrestler i forbindelse med det ikke betyder, at det er legitimt; faktisk er det modsatte sandt. Skolen skal have mindst 25 studerende indskrevet og have mindst fem ringe til praksis. "Jo flere ringe du ser bedre. Wrestlers bliver ikke bedre ved at stå rundt og vente på deres tur. Du har brug for tusindvis af minutter på måtten for at forbedre, "siger Frank Aldridge, ejer / operatør af WWA4, som blev bedømt til den første skole ved WrestlingSchools.org. Den bedste måde at undgå at blive scammed på er at gå til WrestlingSchools.org, læse kriterierne og gå gennem rankings og kommentarer for at se, om den skole du overvejer, er legitim.

Trin 2

Søg skoler, der tilbyder langsigtede forpligtelser. "Skoler, der opkræver store penge, gør dårlig forretning," siger Aldridge. Aldridge's skole opkræver $ 990 dollars for ubegrænset brydning i løbet af tre år. "Eleverne kommer ind, når dørene åbner kl. og lad dem gå, når de er udmattede, normalt omkring kl. 10:30 eller 11:00. om natten. "Udover den faktiske praksis tid på maden, skal den skole du vælger give" showtime "til bryderne. Det er her, når skolen sætter tid til side, normalt en gang om ugen, for kunstnerne at gøre deres rutine i fuld kostume med alle deres bevægelser og talende dele foran et levende publikum.

Trin 3

Find ud af, hvor mange wrestlers skolen faktisk har sat ind i WWE eller andre professionelle wrestling shows. Den vigtigste måde at blive udsat for WWE på er at sende dit CV til WWE. Dit bånd skal være af anstændigt kvalitet, og du bør demonstrere dine bedste bevægelser og være i stand til at ad lib på en levende mikrofon. WWE råder over, at håbende brydere ikke engang bør sende deres bånd, medmindre de har udført og praktiseret i mindst tre til fem år.

Trin 4

Tag dit bedste arbejde på tape. De fleste legitime skoler hjælper dig med at sætte dit bånd sammen, hvis de tror du er god nok. "Når WWE får et bånd fra vores træner her på WWA4, bliver det kigget på. Hvis du sender det alene, risikerer du at gå tabt i blandingen, da tusindvis af bånd sendes hver dag, "understreger Aldridge.

Trin 5

Undgå lange pendler til og fra skoler. Hvis en skole ligger for langt fra en større by, risikerer du at spilde værdifuld tidspendling, når du kan kæmpe. Nogle skoler tilbyder overkommelig langtidsophold i nærheden.

Del:
Kommentarer