Sådan køber du kompressionsstrømper

Sådan køber du kompressionsstrømper

Sådan køber du kompressionsstrømper. Kompressionstrømper bruges ofte til at øge blodcirkulationen eller reducere ødem og hævelse i benene hos personer, der har diabetes eller andre medicinske tilstande. Som med andre forsyninger eller udstyr til sundhedspleje er det vigtigt at finde den rigtige form for kompressionstøj, der passer til ens individuelle sundhedsbehov.

Bestem med din læge eller sundhedspersonale, hvilken komprimeringsgrad der passer dig. Kompressionstrømper kommer i lave, moderate, høje eller ekstra høje kompressionsniveauer, og det er vigtigt ikke at anvende et højere komprimeringsniveau end nødvendigt.

Sammenlign valg på flere forskellige apoteker og sundhedsleverandører. Dette vil hjælpe med at gøre dig bekendt med de forskellige mærker og prisklasser, samt stil, længde og farve muligheder.

Match din skostørrelse til den fornødne strømposition, hvis dit krævede kompressionsniveau er lavt. De fleste emballager til low-compression strømpebukser vil have et sko dimensionering diagram, der er let at forstå og bruge.

Hvis du har brug for et medium eller højt komprimeringsniveau, skal dit ben og fod måles for at bestemme størrelsen og stilen af ​​strømpe, der passer til dig. Konsulter en sundhedsspecialist, der er uddannet i dette felt, til at måles og monteres til den rigtige størrelse kompressionsstrømpe.

Køb mere end et par kompressionsstrømper, hvis dette er inden for dit budget, så et par kan bæres, mens det andet par vaskes.

Følg alle instruktioner fra din læge om, hvordan du bærer dine kompressionstrømper.

Udskift dine kompressionstrømper hver fjerde til seks måneder for maksimal fordel.

Del:
Kommentarer