Sådan køber du et mindre League Baseball Team

Sådan køber du et mindre League Baseball Team

At eje en stor liga baseball franchise er en mulighed, der ikke er tilgængelig ofte. Mindre liga baseball franchiseudvidelser udvides og er ofte mere overkommelige end andre professionelle sportsfranchiser. De ekspanderende markeder og interessen for mindre liga baseball skaber en stor forsyning af teams, som holder prisen til at købe en lavere. Dette gør drømmen om at eje en professionel baseball-franchise en mulighed, selvom det ikke er en stor liga-franchise. At træffe de rigtige investeringsbeslutninger såvel som at finde et hold, der passer til den potentielle køberens ønsker, kan skabe et positivt business venture.

Leje en indkøbsmægler, der vil håndtere det meste af det travle arbejde, der er forbundet med transaktionen. Der er flere kontrakter og juridiske papirer, applikationer og arkiver, der skal håndteres. En mægler med specifikke erfaringer, der erhverver professionelle mindre liga-baseballhold, kan klare de fleste af disse resonsibilities.

Lav en liste over potentielle teams, der er tilgængelige eller potentielt overkommelige. Sørg for, at denne liste giver muligheder, du føler dig passioneret om. At arbejde et hold eller en franchise, du kan lide eller er fan af, vil gøre forretningsstedet til professionelt baseball ejerskab mere spændende.

Udforsk udvidelsesmuligheder. Kig efter ligaer, der har brug for yderligere franchiser eller steder, der gerne vil være vært for et mindre liga baseballhold. Bestem om det ville være muligt at starte en franchise fra grunden i dette område. Selvom det er lettere at købe en eksisterende franchise, er der spænding, når en ny franchise er dannet og begynder at spille konkurrencedygtigt.

Mål det marked, hvor dit hold vil spille. Find ud af om der er en solid fan base, er der en stabil sæson billet marked og er deres nærliggende hold, der vil påvirke salgstal. Kontakt holdets økonomichef og spørg, om den nuværende ejer vinder en fortjeneste, hvad det overskud er.

Bestem omkostningerne for at købe det hold du beslutter dig for at købe. Kontakt liga kommissæren for at afgøre, hvad gebyrerne vil være til ligaen. De fleste ligaer opkræver for overdragelse af ejerskab. Mange gange vil ligaerne have krav til nettoværdier for deres ejere. Dette sikrer, at holdene vil være i stand til at forblive konkurrencedygtige og kunne købe talent. Ligaen har en interesse i at opretholde et højt niveau af konkurrence og talent; og de vil have deres ejere at have ressourcerne til at holde talentniveauet og konkurrencen forhøjet.

Kontakt en advokat, der er uafhængig af transaktionen, for at afgive en mening om aftalen. Har advokaten afgøre, om papirarbejdet er i orden, og hvis aftalen ser ud til at være rentabel. Sørg for, at advokaten ikke er tilknyttet ligaen eller indkøbsmægleren du har ansat. Dette vil give en uafhængig mulighed, der er ugyldig af følelsesmæssige bånd eller bias.

Lav et tilbud om at købe et hold. Tilbuddet forhandles normalt, indtil parterne afregner en rimelig og behagelig pris. Forstå den aftale, du tilbyder. Før du accepterer noget, der ikke er klart, rådgive din advokat eller mægler en ordentlig handling.

Del:
Kommentarer