Sådan køber du en Bowflex Treadclimber

Sådan køber du en Bowflex Treadclimber

Hvis du leder efter en Bowflex TreadClimber i butikker, skal du ikke gider - de sælges kun online eller via telefon. Online køb kan ske via TreadClimber hjemmeside og et par online-forhandlere, herunder Amazon og Fitness Superstore. Fordi du ikke kan prøve en TreadClimber ud i butikkerne, skal du sørge for at forstå maskinens quirks før du køber: Den kan ikke bruges som en almindelig tredemølle og har en meget lav maksimal hastighed. Træskinnerne er også ret korte, og TreadClimber kan være for høj til værelser med lave lofter.

Forstå TreadClimber

Bowflex TreadClimber er i det væsentlige en tredemølle med trillebæltspletten helt ned i midten, hvilket skaber to individuelle trillebælter kaldet træningsblade - en til hver fod. Den forreste ende af hver trillebøjle bevæger sig op og ned, ikke i modsætning til pedalerne på en trappestiger. Fabrikanten beskriver dette som en elliptisk bevægelse, selv om brugerne siger, at det føles mere som at gå i sand. Alle tre TreadClimber modeller har en maksimal brugervægt på 300 pounds. Maskinerne selv vejer mellem 160 og 220 pund - nok til at være stabile under de fleste brugere.

Se dit hoved, når du køber

En TreadClimber træningsbøjler kan løfte dig mere end en fod ud af jorden, så tag altid højde i loftet - og din egen højde - inden du køber. For TC5 og TC20 tilføjer trillepladerne en ekstra 17 tommer i deres højeste position. For TC10 tilføjer trillepladerne en ekstra 14 tommer. Tilføj det til din egen højde, plus mindst tre eller fire inches "fudge factor", så du ikke støder på dit hoved, når du tager et skridt, for at bestemme den lavest mulige lofthøjde, du kan bruge.

Ikke helt en tredemølle

Selv om TreadClimber ligner en tredive mølle, giver de separate bevægelige tråde til hver fod en helt anden følelse. Kombiner det med den usædvanligt korte længde af trillebjælkerne og en maksimal hastighed på kun 4 eller 4,5 mph afhængigt af modellen, og det er ikke den rigtige maskine til dedikerede løbere - eller for meget høje mennesker, der har brug for en maskine, der kan rumme deres lange skridt. Men hvis du kan lide at gå og kan klare sig komfortabelt i TreadClimbers begrænsede rum, kan det være maskinen til dig.

Den rigtige afgørende faktor

Den afgørende faktor for, om du køber en TreadClimber eller ej, er ikke rigtig hvor god en anden siger det er, men hvor meget du kan lide det. Hvis du kan lide maskinen, er du mere tilbøjelig til at gøre det til en vane; hvis du ikke kan lide det, vil det ende med at blive en meget stor, dyre coatrack. Brugere har en tendens til enten at elske eller hader kombinationen bevægelsen af ​​TreadClimber, og der er virkelig ikke noget andet som det på markedet.

TC5 er specielt usædvanlig, fordi den ikke har en motor; bevægelsen af ​​dine fødder skubber bæltet på hver treadle tilbage og får løbebåndene også at bevæge sig. Ligesom den generelle TreadClimber-bevægelse er denne type manuel betjening noget, som brugerne enten elsker eller hader.

Alt taget i betragtning er det en meget god ide at prøve disse unikke maskiner, inden du køber en og samler den - eller i det mindste sørg for at du køber hos en onlineforhandler, der ikke opkræver en arm og et ben for at returnere TreadClimber hvis det viser sig, at du ikke var beregnet til hinanden.

Del:
Kommentarer