Sådan køber du Badminton Sko

Sådan køber du Badminton Sko

Badminton fodtøj er uden tvivl det vigtigste gear til en badminton match. Hvis dine fødder er ubehagelige eller du ikke har de rigtige sko, vil du ikke være bedst. Gode ​​sko kan forbedre din smidighed og reducere risikoen for skade.

Vurder, hvilken type fødder du har, før du går ud for at købe nye badmintonsko. Hvis du har en lav arch eller ingen overhovedet, vil du have den maksimale støtte til rådighed. Hvis du har en højbue, skal du have ekstra dæmpning.

Køb ikke et par "alt" sko. Dine badmintonsko bør bruges specielt til badminton, og du bør ikke prøve at bruge dem til løb eller andre sportsgrene. Brug ikke joggingsko til at spille badminton, da sålerne er tykkere og ikke giver den stabilitet, du har brug for.

Køb ikke sko med sorte såler. Hvis du vil spille indendørs badminton på en domstol, kan sorte soler efterlade scuffmarks.

Forlad ca. 1 tommer mellem enden af ​​din big toe og din sko, der giver mulighed for rigelig bevægelse i skoen, når du har på sportstøvler. Dette forhindrer tæerne i at klemme sig mod skos inderside, og du vil være meget mere komfortabel, mens du spiller.

Køb et par hælkopper for at indsætte i dine badmintonsko. Koperne vil ikke blot gøre dine fødder mere behagelige, men de vil også øge livet på dine badmintonsko. Kig efter hælkopper, der følger med en livstidsgaranti.

Køb sko, der har fremragende greb. I badminton vil du gøre en masse svingende og hurtig bevægelse, så du ikke ønsker at glide. Se også efter maksimal dæmpning og fleksibilitet i skoen.

Besøg din lokale sportsforretning for en passende pasform. Der bør være nogen der er bekendt med badminton, der kan vise dig sko, der er lavet specielt til sporten. Gå sko shopping i slutningen af ​​dagen. Dine fødder vil være deres største, og du får en bedre pasform.

Del:
Kommentarer