SĂĄdan kjole til vand-aerobic

SĂĄdan kjole til vand-aerobic

Deltagelse i et fitnessprogram behøver ikke betyde tilmelding til modekonkurrence, uanset hvor meget medierne forsøger at overbevise os anderledes. Komfort, fleksibilitet og holdbarhed regulerer, hvordan du skal klæde sig under træning. Det samme gælder for vand aerobic. Men for at få mest muligt ud af dine vand aerobic rutiner, og sørg for at dit outfit er både behageligt og sikkert, er der nogle retningslinjer for, hvordan du skal klæde sig til denne aktivitet. Før du hopper ind i et 'H20' fitnessprogram, følg disse trin for at lære at klæde sig på vand aerobic.

Find ud af, hvordan du kler til vand-aerobic

Brug egentlig badedragt. Den gule polka prikkede bikini kan se fantastisk ud på stranden på stranden, men det er ikke særlig praktisk i en vand aerobic klasse, især hvis det også er 'ity-bity'. Sæt på en behagelig badedragt i stedet.

Invester i et par vandsko (også kendt som poolsko) til at bære i poolen, omkring poolområdet og i skabsrummet. Disse sko er lavet til at blive båret i vand og beskytter dine fødder mod ru overflader og spredningen af ​​visse svampesygdomme, som f.eks. Fodbold. Nogle vand aerobic klasser kan kræve, at du bærer dem, faktisk. De kommer også i en række levende farver til at supplere din stil og personlighed.

Planlæg at bringe mindst et rent håndklæde til klassen med dig, helst to. Overstore håndklæder eller badehåndklæder gør det bedste valg for deres absorption og evne til at pakke rundt om dig, når du kommer ud af poolen.

Kaste en kjole op eller over kjole i din duffel eller gymnastiksække til at bringe til vand aerobic klasse. Du vil være mere behagelig iført dette i løbet af de udebassetider i stedet for at stå i badedrakt, især hvis du læner dig mod at være lidt genert eller beskeden.

Tilføj nogle rigtige pizazz til dit vand aerobic klæde med nogle specielle gear og tilbehør. For eksempel tilbyder Aqua Gear en række vægtede bælter for at øge modstanden samt fancy briller. Du kan endda finde gizmos for at lytte til din MP3-afspiller eller anden digital enhed under vandet (se Ressourcer nedenfor).

Del:
Kommentarer