Sådan kjole til parasailing

Sådan kjole til parasailing

Selvom par kan bære en brudekjole og smoking til et specielt parasail bryllup, vælger de fleste mere praktiske tøj til at håndtere parasailingens mekanik. Din parasail eventyr begynder med en operatør strapping dig i en sele og lancere dig fra en båd. Når du sejler over havet, vinder operatøren dig tilbage på båden i slutningen af ​​din tur. Dit tøj skal håndtere vind og vand og ikke være så løs, at det kan blive fanget i selen eller slæbetøjet.

Cool dragter til varme vejrrutter

Operatørerne anbefaler en badedragt til varme dage. Som du kan blive udsat for vind- og havspray, skal du vælge en dragt, der passer nøje og ikke falder af eller fanges i din sele. Kvinder bør vælge en slank, tæt påpasset single-piece suit. Mænd bør bære tætte trunks i stedet for baggy beach shorts. Selvom bådoperatøren ikke har planer om at dunkke dig, kan du få stænk ved et uheld, så undgå stoffer, der ikke kan håndtere vand.

Holder varmt i kulden

Parasailing er ikke begrænset til varme vejrdage. For at nyde at svæve bag en båd i køligere vejr eller områder med koldt vand, tilsæt lag, som forbliver varme, mens de er våde for at forhindre hypotermi. For temperaturer over 50 grader Fahrenheit, en fleece jakke og lycra eller fleece bundflader holder dig toasty både i luften og på båden. Ved koldere temperaturer skal du bære en våddragt eller et andet koldt vejrbåd.

Tøj til båden

Da du ikke får lov til at bære sko på de fleste både, skal du nemt vælge aftagelige sandaler eller flip flops for at gå til din båd. Tilføj en hat og lette jakke eller solbeskyttende dækning op til bådtur. Tag et håndklæde til tørring, når du lander tilbage på båden. Pak din mobiltelefon, tegnebog, nøgler, solblock og andre vigtige ting i en vandtæt taske inde i en tote eller rygsæk, der nemt kan stuves på båden, mens du kører på din parasail.

Safe Parasailing Tips

Selv om parasailing er mindre farlig end det var tilbage, da du blev trukket bag en bil kørt på stranden, kan der ske ulykker. Brug altid en livvest eller personlig flotationsanordning under parasailing og samtidig i båden. Undgå løse, danglende ting som store ørepynt eller tørklæder, der kan blive fanget i selen eller slæbetovet. Endelig bære vandtæt solcreme af mindst SPF 15 for at reducere risikoen for hudkræft.

Del:
Kommentarer