Sådan kjole du på Kickboxing

Sådan kjole du på Kickboxing

De tøj, du har på i en kickboxing klasse, påvirker din ydeevne og komfort. Kickboxing gruppe øvelsesklasser er intense træningstyper, der omfatter bevægelser som slag, front spark, rundehus spark, boxer shuffles og hoppe reb. Stød og spark kan udføres med eller uden kontakt mod en stødpose, så overvej brugen af ​​udstyr, når du foretager dit tøjvalg. For eksempel, brug korte ærmer, så ærmerne ikke bliver fanget på boksehandsker, hvis du stikker en taske.

Kickboxing Attire

Dit tøjvalg afspejler din personlige stil, og dine toppe og bunde skal gøre dig tryg på, om du har en T-shirt og shorts eller en tank-top og lange bukser, men vælg stoffer, der opsuger sved fra huden og lader din hud at trække vejret. Kickboxing tøj bør være løs montering for at give dig et stort udvalg af bevægelser i dine spark og slag, men ikke så løs, at dine bukser eller ærmer hindrer din træning. Du ønsker ikke at rejse over dit bukseben, når du smider et spark. På dine sparkfødder skal du bære sko med sålepude, som også giver beskyttelse mod dine sidebevægelser. Hvis du er kvinde, skal du have en støttende sportsbøjle.

Kickboxing gear

Nogle kickboxing klasser kræver, at du bruger beskyttelsesudstyr, især hvis klassen indeholder kontakt med en stødpose eller en person. Brug tunge tasker, der sikrer dine håndled for at beskytte dine hænder. Andre handsker, der kan bruges ved sparring eller mod små mål som fokusser, er lette og fingerløse med ekstra beskyttelse omkring dine knogler. Brug hovedbeklædning, hvis du udfører kontakt kickboxing og risikerer at blive slået eller sparket i hovedet.

Del:
Kommentarer