Sådan kjole du på at deltage i en rodeo

Sådan kjole du på at deltage i en rodeo

Det kan være din første rodeo, men det betyder ikke, at du ikke kan se ud som om du kender tovene. Rodeos kan ske overalt, men er særligt almindelige i vestlige og sydlige stater - derfor vil du ikke se nogen mangel på 10 gallon hatte og denim. Men traditionelle vestlige garb er ikke en nødvendighed som en deltager. For mænd, kvinder og børn bør et par nøglehensyn være forankret, når man vælger passende rodeo-slid.

Kjole til komfort

En vigtig overvejelse er nøglen til rodeo overalt: Kjole for komfort først. Rodeos er timelange, ofte udendørs begivenheder, og derfor skal vejret altid inddrages i dit garderobevalg. Det kan være meget varmt i varme måneder, så vælg en åndbar bomuld eller strik T-shirt. Shorts er køligere sommeroptioner til mænd og kvinder. Denim og flannel button-downs er almindelige, nogle gange over tees. Overvej lag i tilfælde af koldt eller fugtigt vejr for at holde dig varm, mens du stadig lader dig se delen.

Starte op

Gode ​​støvler går aldrig ud af stil, og der er ikke mere egnet arena at bære dem end en rodeo. Du vil se mange rodeo deltagere og fans - herunder kvinder og børn - iført høj kvalitet læder cowboy og biker støvler af alle typer. Der er en grund til dette: Læderstøvler er så stilfulde til line dancing som de er praktiske for at stampe gennem den ofte mudrede grund af rodeo.

Gør det moderne

Nogle vestlige udseende er tidløse, men andre kan skyldes en opdatering. På mange rodeoer i dag ser du friskere på klassiske cowboy og cowgirl getups, som mere moderniserede plaid og patriotisk inspirerede udskrifter. For kvinder, iført V-hals eller scoopneck letvægts bomuld, blonder eller denim kjoler til en rodeo er lige så almindelig nu som i de foregående årtier, men hængelængderne bliver i stigende grad kortere. Turkis juveler og andre vest-inspirerede udsmykninger er ofte afbildet eller broderet. Denimkjoler, mørke skinny jeans og trendy biker støvler er til tider et mere moderne alternativ til den traditionelle vestlige garderobe.

Top it off

Ingen rodeo kigge efter mand, kvinde eller barn er komplet uden hat. Se efter stilarter som Nevada, Dakota og Cattlemen blandt andre klassiske hat stilarter. For tidløst udseende, der vælger, skal du vælge hatte i filt, vævet eller læder med brede brims og kroner i forskellige højder. Hos kvinder er "pinchfront" -hudestilarter almindelige for kvindelige rodeo-deltagere, da de har en skrå, indsnitset stil, der er smigrende for at forlænge ansigtet.

Overdrive det ikke

Ja, der er en fælles stil, der kan komme i betragtning, når du tænker på rodeo slid, men overdriver ikke et stereotypisk vestligt tema. Hvis du aldrig har tænkt dig at bære en bolo slips før, burde du ikke nu føle dig forpligtet til at gøre det. Ifølge "Houston Style" magasinet er det en god tommelfingerregel at bære ikke mere end to vestlige tilbehør ad gangen. For eksempel, hvis du har turkis smykker og broderede ruskindstøvler, behøver du heller ikke en frynset jakke eller et prangende bæltespænde.

Del:
Kommentarer