Sådan kastes en strømkurve

Sådan kastes en strømkurve

Evnen til at kaste en kraftkurve giver pitchers et værdifuldt våben til at gå i pension. En kraftig kurvebold giver skarp bevægelse, da bolden hurtigt dart mod bunden af ​​strejkeområdet. På grund af denne bevægelse kaldes en kraftig kurvebold undertiden som en "12 til 6" kurve, da bolden går fra stillingen "12" på et ur lige ned til "6." Hitters er ude af balance og kæmper for at spore bolden i et forsøg på at ramme det. At kaste en kraftkurve kræver, at pitchers kan bruge et bestemt greb og slippe ud.

Trin 1

Grib baseball, så de to sømme løber langs toppen af ​​bolden. Din langfinger vil ligge på ydersiden. Pegefingeren ligger ved siden af ​​langfingeren, men der er ikke trykket på bolden ved denne finger. Tommelfingeren falder under baseball.

Trin 2

Start din normale pitching levering. Når du begynder at stride, stiger din kastearm ind i stigningsposition.

Trin 3

Hold din pitching albue på eller over skulder niveau, som du begynder at kaste. Vinklen på din albue bør ikke være mere end omkring 90 grader. Armhastighed er den samme som for en fastball, så hitters ikke kan skelne mellem leverancerne og forudsige banen. Ved frigivelse er underarmen uden for albuen.

Trin 4

Træk ned på bolden med dit indeks og langfinger kommer over toppen af ​​bolden, når du løser banen. At snappe håndleddet skaber spin på bolden, der frembringer kurve. Efter opfølgning skal bagsiden af ​​din pitchhånd være vendt mod fangeren og batteriet.

Trin 5

Afslut din levering, der kommer til en passende position for fielding en potentiel bold ramt tilbage til dig.

Del:
Kommentarer