SĂĄdan kaster du en skyder

SĂĄdan kaster du en skyder

En godt kastet skyder er et enormt pitching våben. Det ser ud som om en fastball kommer ud af kannenes hånd, men bryder så kraftigt ned og væk fra hitteren i sidste øjeblik. Men denne tonehøjde er svært at mestre og sætter ekstra belastning på albuen. Banerne bør ikke forsøge at kaste skydere, før de modnes fysisk.

Trin 1

Master den "to-søm" fastball. Når du effektivt bruger to-sømgrebet og armbevægelsen og skaber synkende handling på bolden, vil du være bedre forberedt på at kaste skydere. For den to-sømse fastball, placere din pegefinger og din langfinger direkte på de smalle sømme af bolden - toppen af ​​"U" i sømmen. Sæt tommelfingeren på bunden af ​​bolden, på den glatte overflade af bolden direkte under fingrene. Grib bolden let for at skabe friktion og bevægelse. Brug samme armbevægelse som på en fast eller "fire søm" fastball.

Trin 2

Grip kuglens udside langs den lange søm. Indstil dit indeks og de midterste fingre langs indersiden af ​​højre søm, hvis du er højrehåndet, og langs indersiden af ​​venstre søm, hvis du er venstrehåndet. Placer tommelfingeren under bolden, modsat fra fingrene, i 45 graders vinkel. Lad bolden køre af pegefingeren, når du snap dit håndled, hvilket skaber et spin, der tager bolden ned og over pladen. Vrid ikke din albue eller håndled. "De fleste gode glidende krukker griper den tredje tredjedel af baseball og pik deres håndled lidt, men ikke stiffly, til deres kaste håndens tommelfingre ved frigivelse af banen," fortæller instruktør Steven Ellis på sin hjemmeside The Complete Pitcher. "Dette gør det muligt for en krukke at lægge pres på den yderste halvdel af kuglen med pegefingeren."

Trin 3

Kast denne tonehøjde med samme bevægelse og arm hastighed som din fastball. "Nøglen til en god skyder sikrer, at det føles som om en fastball kommer ud af mine fingerspidser og ender med at se ud som en fastball for 59 fod," sagde IMG Academy pitching instruktør Dave Shepard i en IMG instruktionsvideo. "Den sidste fod ender med at ligne en skyder."

Del:
Kommentarer