Sådan kan du prøve for CFL

Sådan kan du prøve for CFL

Den canadiske fodboldliga eller CFL er en professionel fodboldliga i Canada. CFL bruger kanadiske fodboldregler, som på mange måder adskiller sig fra amerikanske fodboldregler. For eksempel bruger canadisk fodbold et større felt og hold er kun tilladt tre nedture. Mens processen med at blive underskrevet af et hold i CFL er yderst konkurrencedygtig, er CFL-hold mere villige end NFL-hold til at søge spillere fra ukonventionelle baggrunde, som junior fodboldligaer. Der er flere måder, du kan få en prøve med et CFL-team.

Trin 1

Leje en agent. Agenter har normalt uddannelse i lov eller i forbindelse med professionelle sportsligaer og vil kunne markedsføre dig som spiller til potentielle CFL-hold. De vil også have forbindelser, som de kan kontakte for at give dig den bedste chance for succes under en prøve.

Trin 2

Find en liste over tryouts i området. CFL hold holder generelt tryouts på mange forskellige områder for at kaste et bredt netværk og finde potentielt talentfulde spillere som anført på Indoor Football Scouting Bureau hjemmeside. Find placeringen tættest på dig og deltage i prøveperioden.

Trin 3

Brug tidligere forbindelser fra din fodboldkarriere for at hjælpe dig med at få en prøve med et hold. Dette kan omfatte tidligere trænere, tidligere holdkammerater, spejdere, administratorer eller andre, du måske har haft kontakt til i løbet af dine dage som amatør eller professionel fodboldspiller.

Trin 4

Kontakt individuelle CFL-hold. Mange hold kan være åbne for at holde en individuel prøve for en potentielt talentfuld spiller, og ved at kontakte et holds leder af spejder kan du få et kig fra det enkelte hold.

Trin 5

Sørg for, at du har en god track record. Hvis du er en talentfuld kollegial spiller, kan CFL-teams måske allerede have hørt om dig. Ved at arbejde hårdt på hvilket fodboldniveau du spiller, behøver du måske ikke at kontakte et CFL-hold for en prøve. I stedet kan de kontakte dig.

Del:
Kommentarer