SĂĄdan kalibrerer du en BowFlex TreadClimber

SĂĄdan kalibrerer du en BowFlex TreadClimber

TreadClimber by Bowflex giver en krævende kardiovaskulær træning, men uden at lægge farlige belastninger på dine led, hvilket reducerer faren for skade. Bowflex virker ved at gå på to fodstammer, der stiger, mens du træder, så din fod aldrig efterlader "jorden", og der er ikke nogen virkning for hvert trin. For at TreadClimber skal kunne vise præcise oplysninger, skal du kalibrere maskinen. Når du er færdig med kalibreringen af ​​TreadClimber, kan du høste fordelene ved at arbejde hjemme.

Sæt TreadClimber i en standard stikkontakt. Find den røde kontakt, der er placeret på maskinens frontal, og vend den til "On" -positionen. Hvis TreadClimber modtager rigelig strømflow, lyser kontakten.

Stå ved siden af ​​maskinen tæt nok, så du kan få adgang til betjeningen. Stå ikke på eller berør fodpuderne på nogen måde, da dette vil påvirke kalibreringen og føre til forkerte aflæsninger.

Sæt sikkerhedsnøglen i nøgleindsatsen på displaykonsollen. Se på displayet og vent til "CAL, PRSS STRT" vises på skærmen. Displayet viser flere meddelelser, før du viser denne. Tryk ikke på noget, når de andre meddelelser vises, men tryk på Start-tasten, når det ovennævnte display vises. Dette begynder kalibreringsprocessen på maskinen.

Vent til maskinen kalibrerer. Du behøver ikke at gøre noget, mens dette sker. Dette kan tage mellem tre og fire minutter. Når skærmen viser "CAL, PASS," vælges tænd / sluk-knappen, og maskinen skal begynde at køre som normalt.

Kontakt kundesupport, hvis TreadClimber af en eller anden grund ikke viser meddelelsen "CAL, PASS". Tjenesterepræsentanten vil gennemgå de rigtige fejlfindingsmetoder med dig. Sørg for at give det nok tid til at kalibrere, før du beslutter dig for, at kalibreringen ikke lykkedes. BowFlex-nummeret til kundesupport er 800-605-3369.

Del:
Kommentarer