SĂĄdan justeres Tektro Bremser

SĂĄdan justeres Tektro Bremser

Tektro bremser er kendt for deres pålidelighed, styrke, bremsekraft og lette justering. Tektrobremser er standard på mange cykler lige ud af showroomet, og ligesom de fleste andre bremser, efter nogle hundrede miles af ridning, kræver de ofte justering. Bremsejustering er ofte en let opgave, der med lidt tid og rigtige værktøjer kan gøres hjemme meget hurtigere og mere billigt end at cykle til en butik.

Trin 1

Sæt cyklen på sit kickstand, i en cykelarbejder eller på hovedet på styret og sædet.

Trin 2

Brug en lynnøgle, som regel en 4 mm skruenøgle, til at løsne bremseklodserne på en af ​​dine bremser. Fjern ikke møtrikkerne. Løsn nok nok, at bremseklodserne spinder og bevæger sig op og ned i monteringen.

Trin 3

Klem bremsehåndtaget let med en hånd for at lukke bremsen og bevæg bremseklodserne mod fælgen. Mens du holder bremsegrebet lukket med en hånd, skal du bruge den anden til at rette bremseklodserne sammen med fælgen. Puderne bør kun kontakte fælgen på bremsens overflade og skulle sidde fladt over den.

Trin 4

Luk bremsegrebet tæt, når bremseklodserne er på plads for at holde puderne på plads. På den anden side skal du bruge en sekskantnøgle til at spænde bremseklipsnøtterne, hvilket gør bremseklossens nye position permanent.

Trin 5

Løsn bremsebøsningen, der findes bag monteringsbeslaget på rammen eller gaffelen, med en sekskantnøgle, så bremsen svinger frem og tilbage i foden. Fjern ikke bolten.

Trin 6

Klem bremsegrebet tæt med den ene hånd, mens skruen skrues fast med en skruenøgle. Dette vil centrere bremsen, så puderne kommer i kontakt med fælgen på nøjagtig samme tid.

Trin 7

Løsn kabelstoppet på venstre side af bremsen med en hex-nøgle, så kablet bevæger sig frit gennem det. Med den ene hånd skal du lukke bremsen manuelt ved at skubbe bremseklodserne mod fælgen. Træk også kablet under, og træk derefter kabelstoppet, så kablet ikke glider eller på anden måde bevæger sig.

Trin 8

Træk bremsehåndtaget tæt på begge hænder. Deres bremsekabler, over tid, strækker et minuts beløb, men det er nok til at gøre en forskel i bremsekraft. I stedet for at vente på, at dette sker, skal du trække bremsegrebet så tæt som muligt for at strække kablet manuelt. Bremseklodserne skal nu bevæge sig væk fra fælgen lidt, så de fjerner fælgen, men giver stadig tilstrækkelig bremsekraft.

Del:
Kommentarer