SĂĄdan justeres Shimano Ultegra Bremser

SĂĄdan justeres Shimano Ultegra Bremser

Shimano Ultegra er en serie af præstationscykelkomponenter designet til vejcykler. Serien indeholder et par dobbelt-svingbremser, en type tykkelsesbremse, der drejer både direkte over hjulet og lige til siden af ​​det. Optimal drift af bremsen kræver, at hver af bremsens to pads er placeret korrekt, og at bremsen er centreret, så padsene kan slå hjulet samtidigt.

Klem bremsearmen og bemærk placeringen af ​​hver Shimano Ultegra bremseklods i forhold til hjulets kant. Hver pude skal slå randen ved fælgens centrum. Hvis pudehøjde skal justeres, fortsæt til trin 2. Hvis pudehøjde er fint, skal du springe til trin 3.

Løsn bolten på siden af ​​puden ved hjælp af en 5 mm injektionsbøjle. Løft eller sænk puden efter behov for at centrere det, og træk derefter bolten igen for at sikre justeringen.

Overhold afstanden mellem hver pude og siden af ​​fælgen. Puderne skal være lige i forhold til fælgen. Hvis en pude sidder tættere på fælgen end den anden, fortsæt til trin 4. Hvis begge pads er ækvivalente med fælgen, skal du springe til trin 5.

Drej justeringsbolten på Shimano Ultegra bremsen med en 3 mm unbrakonøgle for at centrere puderne. Drej skruen mod uret for at flytte begge pads til venstre. Drej skruen med uret for at flytte begge pads til højre.

Overhold kløften mellem hver pude og siden af ​​kanten igen. Med padsne lige i forhold til fælgen skal afstanden mellem hver pude og fælgen være ca. 2 mm. Hvis hullet er mere eller mindre end 2 mm, fortsæt til trin 6.

Drej kabeljusteringsmøtrikken, der er placeret på bremsens højeste punkt, mod uret for at mindske afstanden mellem puderne og fælgen eller med uret for at øge spalten.

Del:
Kommentarer