SĂĄdan justeres Se pedaler

SĂĄdan justeres Se pedaler

En pioner inden for design af klipløse cykelpedaler (pedaler, der ikke kræver tåspidser), er Se cykluspedaler populært i dag blandt entusiaster og fagfolk [referencer 1]. Som skyer binder pedalerne fødderne til pedalplatformen. Mere specifikt låses en specialiseret sko udstyret med en klap i pedalbindingen og fastgør sko (og fod) på plads. Bindingen er justerbar, hvilket giver mulighed for en tilpasset pasform.

Trin 1

Lås cyklen ind i en stationær træner, og monter cyklen. Placer hver fod i sin respektive Look-pedal. Hvis du ikke har stationær cykeltræner, tag din cykel udenfor for en kort tur.

Trin 2

Pedal cyklen i opad i et minut. Bemærk hvordan hver pedal føles. Hvis du føler bevægelse mellem klap og pedal, er pedalbindingen for løs.

Trin 3

Lås op en fod ad gangen fra pedalerne og stop. Dine fødder skal komme ud af hver pedal med ringe indsats. Hvis du kæmper for at fjerne enten en fod fra sin pedal, er pedalbindingen for stram. Mens en stram pedalbinding kan være god til ridning, at kunne låse dine fødder i tide, da du kommer til et stop er afgørende for din sikkerhed.

Trin 4

Afmonter cyklen og find skruen bag pĂĄ pedalen. Der er en pil pĂĄ hver side af skruen, en markeret (+) og den anden (-).

Trin 5

Brug en 3 mm unbrakonøgle - også kaldet en sekskantnøgle - og drej skruen i den rigtige retning. Ved at dreje skruen mod (+) tegnet, spændes bindingen. Drej skruen mod (-) skiltet, løsner det.

Del:
Kommentarer