SĂĄdan justeres Rossignol Ski Bindings

SĂĄdan justeres Rossignol Ski Bindings

Til fælles med alle alpine ski-bindende producenter anbefaler Rossignol at du har tilpasset dine bindinger professionelt. Ved at justere dem selv risikerer du at få dem til ikke at fungere ordentligt, hvilket kan medføre alvorlig skade eller død. Derudover vil i mange tilfælde selvjusterende ophæve eventuelle garantier, du måtte have, samt kompromittere din evne til at sagsøge i tilfælde af udstyrsfejl. Men hvis du er en kompetent skiløber og god til nøje at følge instruktioner, bør du selv kunne gøre det.

Trin 1

Bestem skier type. Der er tre typer skiløbere: typer 1, 2 og 3. De forskellige typer svarer stort set til begynder, mellemliggende og ekspert, men de tegner også for "aggressivitet", og det er muligt at være en "ekspert", men stadig være en type 2 skiløber.

Trin 2

Bestem bootlængden i millimeter. De fleste moderne ski støvler har deres eneste længde trykt et sted på boot shell, normalt under buen. Hvis du ikke kan finde dette nummer, skal du bruge et målebånd.

Trin 3

Se et DIN-diagram. Brug din højde, vægt, længde og skidertype til at bestemme din anbefalede DIN-indstilling. Nogle DIN-diagrammer er tilgængelige online, f.eks. På DINsetting (se Ressourcer), men det anbefales at forskellige producenter anbefaler forskellige indstillinger, og at det for Rossignol-bindinger altid er bedst at anvende et Rossignol DIN-diagram. Du kan finde disse via din lokale Rossignol-salgsrepræsentant eller muligvis hos din lokale værksted, men af ​​forsikringsmæssige årsager vil mange butikker ikke udlåne eller give offentlighed adgang til deres DIN-diagrammer.

Trin 4

Brug fladhoved skruetrækkeren til at justere dine bindinger til den passende DIN indstilling. Der vil være visuelle indikatorer på alle fire bindende stykker samt et stort skruehoved. Drej skruehovedet for at flytte indikatorerne.

Del:
Kommentarer