Sådan justeres Pro-Form tredemøllebælter

Sådan justeres Pro-Form tredemøllebælter

Pro-form løbebåndsbælter skal centreres og spændes korrekt for at kunne fungere korrekt. En off-center løbebåndsbelastning kan blive beskadiget under brug. Hvis bæltet er for stramt, vil løbebåndet sænke og køre ineffektivt; for løst, og løbebåndet vil glide og forårsage et sikkerhedsproblem. Før du bruger din Pro-Form løbebånd, skal du sørge for, at bæltet er korrekt centreret og strammet for korrekt betjening.

Juster venstre eller højre

Trin 1

Træk sikkerhedsnøglen ud af løbebåndet og tag stikket ud. Du vil ikke have løbebåndet at starte ved et uheld, mens du foretager justeringer af bæltet.

Trin 2

Bestem hvilken retning bæltet har flyttet.

Trin 3

Placer unbrakonøglen i den venstre bageste rullebolt, hvis bæltet er flyttet til venstre og i højre baghjulsbolt, hvis bæltet er flyttet til højre. Rulleboltene er placeret på bagsiden af ​​løbebåndet til venstre og højre for bæltet.

Trin 4

Drej venstre rullebolt en halv omgang til højre, hvis bæltet er skiftet til venstre, og drej højre rullebolt en halv omgang til venstre, hvis bæltet er skiftet til højre.

Trin 5

Sæt netledningen i stikkontakten, indsæt sikkerhedsnøglen og kør løbebåndet i flere minutter for at sikre, at bæltet er centreret.

Trin 6

Gentag trin 1 til 5, indtil bæltet er centreret på løbebåndet.

Stramning og losning

Trin 1

Fjern sikkerhedsnøglen fra løbebåndet og tag stikket ud.

Trin 2

Indsæt unbrakonøglen i den venstre rulleskrue og drej den en fjerdedel af en tomme til venstre, og gentag processen på den højre rulleskrue, hvis bæltet er for stramt. Du skal løsne begge bolte, eller bæltet kommer fra midten.

Trin 3

Stram bæltet ved at placere unbrakonøglen i den venstre rulleskrue og dreje den til den rigtige en-tur i en drejning, og gentag processen med den højre rulleskrue.

Trin 4

Læg fingrene under bæltet og løft op. Du skal have ca. to inches mellemrum mellem dine fingre og platformen. Fortsæt med at løsne eller stramme bæltet efter behov.

Del:
Kommentarer