SÃ¥dan justeres motionscykelsikkerhed

SÃ¥dan justeres motionscykelsikkerhed

Hvis du leder efter en bekvem og effektiv måde at træne indendørs på, giver en motionscykel en god måde at nå dine vægtmål og opretholde en sund livsstil. Klagen på en motionscykel over en traditionel cykel, mens du træner, er de tilpasselige funktioner som modstandsjustering og forudindstillinger og et sporingssystem, der sporer kalorier brændt og miles rejste. Mange motionscykler tilbyder op til 20 modstandsniveauer, som er beregnet til at simulere skrånende bakker, du ville finde på en traditionel cykelsti.

Monter træningscyklen og læg fødderne på pedalerne, der sikrer fødderne i bæltet. Begynd at trænge til strøm på cykelens elektroniske maskine.

Vælg en træningstilstand. De fleste motionscykelmaskiner har forskellige forudindstillede tilstande samt en manuel tilstand. Den manuelle tilstand gør det muligt at justere modstanden, så den passer til din træningstilstand. "Hill Workout" forudindstillingen inkluderer stigende og faldende modstandsniveauer for at simulere cykling op og ned bakker.

Juster cyklens modstandsniveau ved hjælp af tastaturet for at øge eller mindske maskinens modstand i manuel drift. Tastaturet skal markeres som "Modstand." Tryk på knappen for at øge modstanden for at gøre pedalen vanskeligere. Skub ned-knappen for at formindske modstanden og give dig mulighed for at pedalere hurtigere og med mindre stress på dine muskler.

Del:
Kommentarer