SĂĄdan justeres Look Keo Sprint Pedals

SĂĄdan justeres Look Keo Sprint Pedals

Look introducerede sin automatiske pedaldesign i 1983. Pedalen har en justerbar binding. Sammen med en speciel klap, der er fastgjort til bunden af ​​din cykelsko, sikrer bindingen foden fast til pedalen. Ved at dreje fodens hæl væk fra cyklen, frigøres foden fra pedalen. Helt nye Look Keo Sprint pedaler leveres forudindstillet til minimumspænding. Fjederspændingen bestemmer mængden af ​​kraft, der er nødvendig for at frigøre klappen fra pedalen. Indstil denne spænding for at passe til personlig komfort og ridestil.

Monter din cykel. Ved at holde begge bremser for at holde cyklen fra at rulle, skal du trykke kluden på bunden af ​​din sko ind i den første Look Keo Sprint pedal. Lyt efter et skarpt "klik" for at indikere indgreb med klampen med pedalen.

Slip bremserne og rull pedalen glat fremad for at flytte cyklen. Når cyklen ruller, skal du trykke den anden klap i den medfølgende pedal. Kør cyklen i et stykke tid for at gøre dig bekendt med følelsen af ​​Look Keo Sprint-pedalerne.

Træk bremserne forsigtigt for at bremse cyklen. Lige før cyklen kommer til ophør, drej en af ​​dine fødder ud, væk fra cyklen, for at løsne foden fra pedalen. Brug denne fod til at afbalancere, når cyklen er stoppet.

Afmonter en fod fra sin pedal, og afmonter cyklen. Find den hule sekskantskrue nær bagsiden af ​​hver pedal. På den ene side af skruen er et "+" tegn. På den anden side af skruen er et "-" tegn.

Brug en 3 mm unbraconøgle, og drej skruen med uret for at øge fjederspændingen på pedalen. Begynd med en kvart omgang for hver pedal. Stigende tenion binder foden mere sikkert til mere effektiv overførsel af strøm. En strammere binding vil imidlertid kræve større indsats for at frigøre foden.

Tag cyklen til en yderligere tur for at teste justeringen. Stop ofte, og frigør dine fødder fra pedalerne. Hvis du har svært ved at afmontere dine fødder fra pedalerne, skal du reducere spændingen på pedalerne ved hjælp af unbraconøglen for at dreje den hex-skrue mod uret. Alternativt, hvis du er komfortabel at afmontere dine fødder fra pedalerne og foretrækker den større pedalspænding, skal du bruge unbrakonøglen til yderligere at dreje den sekskantede skrue med uret. Maksimal indstilling opnås, når et "klik" er hørt. Bemærk, at tilførsel af yderligere spænding kan beskadige pedalen.

Del:
Kommentarer