SĂĄdan justeres en Shimano Microshift

SĂĄdan justeres en Shimano Microshift

At køre over støder, kollidere og få din cykel bumped kan medføre, at din spedalist bliver ukorrekt over tid. En ukorrigeret derailleur kan medføre, at dine shifters mislykkes i at skifte korrekt. For at sikre et smidigt skift bør du regelmæssigt tilpasse dine shifters. Dette bør være en del af din grundlæggende cykelvedligeholdelse for at holde din cykel i god løbende rækkefølge.

Lås din cykel ind i din arbejdsstand. Sæt din cykel på hovedet på styret og sædet, hvis du ikke har cykel arbejdsstativ.

Løsn kabelstopene på sperren ved hjælp af en unbraconøgle. Drej disse bolte mod uret, men fjern dem ikke helt. Pedal cyklen for hånd for at tillade speditøren at lede kæden til de mindste gearindstillinger.

Pedal cyklen med hånden, når du står bag din cykel. Kontroller justeringen af ​​bagspareren over den mindste tandhjul på dine gear. Løsn højbegrænsningsskruen - mærket med en "H" - på sperren, hvis den skubber kæden til venstre for det mindste gear. Stram højbegrænsningsskruen, hvis sperren skubber kæden til højre. Brug en skruetrækker til at stramme eller løsne grænseskruerne.

Se på den forreste derailleur. Stram lavgrænseskruen - mærket med en "L" - med en skruetrækker, hvis sperren skubber kæden til højre for tandhjulet. Løsn låggrænseskruen, hvis sperren skubber kæden til venstre for tandhjulet.

Skift frontspareren til det største gear. Se justeringen af ​​sperren over den store tandhjul. Stram højbegrænsningsskruen på den forreste spærre, indtil kæden bare kommer i kontakt med sperren. Løsn højbegrænsningsskruen, indtil kæden ikke længere gnider på spærren, da den bliver pedal.

Stram kabelstopperne på begge derailleurs med en unbraconøgle.

Del:
Kommentarer