Sådan justeres en Scott Archery Dual-Caliper Trigger Træk

Sådan justeres en Scott Archery Dual-Caliper Trigger Træk

Scott Archery producerer frigivelseshjælpemidler til alle typer bueskydning. Blandt løsningsoptionerne er single-caliper, double-caliper og string loop. Dobbeltklipper frigivelse hjælpemidler har et dual-kæbe design - to bevægelige dele, der åbner og lukker rundt bue streng - lavet til buer med en streng sløjfe. En af innovationerne på frigøringshjælpemidler med dobbeltkaliper er en justerbar hovedlængde og triggertræk. Hver bueskytter kan, afhængigt af niveauet af ekspertise og følsomhedskrav, justere udløseren for at matche disse krav.

Trin 1

Aktiver udløseren ved at åbne dobbeltklipperudløsningen for at udsætte sætskruen for Trigger Sensitivity Adjustment. Ved aktivering af udløseren skal kaliprene være åbne og udløseren trukket tilbage. Hver Scott Archery-udgivelseshjælp lokaliserer følsomheden og triggerjusteringen ved siden af ​​triggeren.

Trin 2

Drej sætskruen med uret eller mod uret, i overensstemmelse med det ønskede niveau for følsomhed. Drej skruen med uret vil skrue skruen, hvilket resulterer i nedsat følsomhed. For at øge følsomhedsniveauet drejes skruen mod uret. Uerfarne eller nye bueskytter vil måske have en mindre følsom udløser for at forhindre en uønsket trigger-træk. Erfarne målskyttere vil måske have mere følsomhed for en jævn pilfrigivelse.

Trin 3

Luk dual-kæberne for at indstille triggeren ved at skubbe udløseren fremad og øve aktiveringen af ​​triggeren for at føle følsomheden. Fortsæt med at justere Trigger Sensitivity Adjustment baseret på personlige præferencer. Øv dig med at skyde bue og pile ved hjælp af den nye trigger pull-indstilling med et mål på ca. 10 meter.

Del:
Kommentarer