SĂĄdan justeres en REMstar Plus CPAP

SĂĄdan justeres en REMstar Plus CPAP

REMstar Plus CPAP er en medicinsk enhed, der giver kontinuerlig positiv luftvejstryk til dem, der holder vejret, mens de sover (apnø) og sikrer tilstrækkelig vejrtrækning hele natten. CPAP udstyr er tilgængelig på recept og leveres til dit hjem med forudindstillet tryk, højde og rampeniveau, hvis det er relevant, for at overholde lægens ordre. Mange indstillinger kan dog tilpasses hjemme for personlig komfort.

Tilslut enheden. Tryk på 'Ramp'-knappen, indtil enheden bipper, som starter opsætningsmenuen. Sørg for, at luftstrømmen er slukket. Tryk på 'Tryk' knappen, hvis det er nødvendigt for at slukke for luftstrømmen. Spring over trykbrugsindikatorskærmen ved at trykke på 'højre' brugerknappen for at gå til næste skærmbillede.

Indstil alarmtone, som bipper, hvis der er en luftlækage, hvis det ønskes. Vælges for at tænde eller slukke for advarselssignalet ved at vælge '1' til tændt eller '0' for slukket. Tryk på 'Ramp'-knappen for at skifte til dit valg, og tryk derefter på' højre 'brugerknappen for at gå til næste skærmbillede.

Juster knappelysene, som giver dig mulighed for at få brugerknapperne tændt, mens luftstrømmen er tændt, hvilket gør det lettere at bruge CPAP om natten. Vælg for at tænde eller slukke for tændlygterne ved at trykke på 'Ramp'-knappen for at vælge' 1 'til tændt eller' 0 'for slukket. Tryk på 'højre' brugerknappen for at gå til næste skærmbillede.

Tryk på 'højre' brugerknappen, indtil du når højdeindstillingerne. Juster højden af ​​dit miljø for at gøre det muligt for din CPAP at fungere effektivt, hvis det ikke allerede er forudindstillet for dig. Vælg '1' for højde under 2.500 fod, '2' for højde 2.500 til 5.000 fod eller '3' for højde over 5.000 fod. Tryk på 'Ramp'-knappen for at skifte til dit elevationsvalg, og tryk derefter på' højre 'brugerknappen for at gå til næste skærmbillede.

Juster rampefunktionen, som gør det muligt for CPAP gradvist at øge trykket op til dit terapeutiske niveau, hvis du føler, at den forudindstillede indstilling er for lav eller for høj for dig. Tryk på 'Ramp'-knappen for at justere niveauet op eller ned.

Tips

Din REMstar CPAP kan have været ordineret med en C-Flex-indstilling, som giver dig mulighed for at indstille niveauet for lufttrykaflastning, som du føler ved udånding, mens du bærer CPAP-masken. Du kan sænke eller hæve dette niveau ved at bruge 'rampe'-knappen for at skifte dit indstillingsvalg i den passende C-Flex-skærm. Kontakt din læge, hvis din miljøhøjde er over 7.500 fod, da enheden muligvis ikke fungerer effektivt.

Advarsler

Du kan muligvis ikke justere trykindstillingen på din REMstar Plus, da trykket er ordineret af en læge og normalt forudindstillet i maskinen af ​​det hjemmevirksomhed, der leverede dit CPAP-udstyr. Ring din læge til vejledning, inden du forsøger at ændre trykindstillinger. At ændre trykket selv kan resultere i sundhedsmæssige problemer, samt problemer med forsikring og Medicare refusion for CPAP udstyr og behandling.

Del:
Kommentarer