SĂĄdan justeres en Blackhawk Holster

SĂĄdan justeres en Blackhawk Holster

Black Hawk! producerer et revolutionerende design af holsters, der er en favorit blandt mange retshåndhævende myndigheder. Holstersne er lavet til at være ekstremt slidstærke, stærkt slagfaste og tilbyder ekstra sikkerhedsforanstaltninger, som f.eks. En pistollåsemekanisme. Håndvåben fjernes fra holster ved at trykke en knap på holsterens side, hvilket holder retshåndhævelsesembedsmænd beskyttet mod en aggressor, der hurtigt fjerner en pistol fra holsten under en kamp. Justering af en Blackhawk! Hylster til en bestemt transportstil skal udføres pr. producentens anvisninger.

Drej holsteret over, så du kan se de tre holster fastgørelsesskruer bagfra. Brug en skruetrækker til at fjerne hver skrue.

Tag løkken ud af hylsterlegemet. Bemærk de tre hullers kombinationer på løkken. Vælg den kombination af huller, du har brug for til din specifikke bærevinkel. dvs. fremad, vinklet eller bagudbære.

Placér sløjfen tilbage på hylsterlegemet og lind sløjfen sammen med den trehullede kombination, du valgte med skruehullerne på hylsterlegemet. Udskift skruerne. Sørg for, at løkken sidder i spidsen mod hylsterlegemet og stram alle tre skruer til samme spænding.

Fjern de to bæltefastgørelsesskruer helt fra løkken. Bemærk, at sløjfen ikke behøver at blive fjernet.

Træk løkkebåndene åbne, og sæt løkkebåndene på toppen af ​​bæltet i den ønskede bæreposition. Udskift skruerne og stram begge jævnt.

Sæt på bæltet og hylsteret og træk derefter hylsteret for at sikre, at hylsteret ikke glider, drejer eller glider rundt på bæltet. En korrekt sikret hylster vil være sikker og ude af stand til at bevæge sig.

Del:
Kommentarer