Sådan justerer du skistøvler

Sådan justerer du skistøvler

En passende monteret ski støvle kan blive som en forlængelse af din fod, der muliggør kraftfuld, yndefuld skiløb. En ukorrekt monteret ski støvler kan gøre en dag i bakkerne som et vågent mareridt. Justering af ski støvler indebærer meget mere end blot at fastgøre spænderne; mange moderne støvler har tilpasninger, der kan tilpasse skiløberens pasform inde i støvlen for at hjælpe med at løse problemer med justering eller for at give skiløberen mere kontrol over, hvordan bagagen interagerer med skien.

Juster den fremadrettede magt af støvlen via kontrollen i nærheden af ​​din ankel. Mere fremadrettet kan hjælpe aggressive skiløbere, men hvis du er et mellemliggende, kan for meget fremad lean føre til problemer og potentielle skader. Eksperimenter med, hvor meget fremad mager føles behagelig for dig.

Juster den øvre lateral manchet, så den er i overensstemmelse med din kalv og knæ. For skiløbere, der har en mere bukket holdning, betyder det, at manchetten skalter udad; hvis du har en mere knock-knæet holdning, skal manchetten vippe indad.

Juster flex. Pas på med denne justering. Mange mellemliggende skiløbere kan være på støvler, der er for stive, men hvis du går for meget, vil din skiløb lide, og du bliver nødt til at arbejde hårdere. Stivheden justeres normalt via en løftestang tæt på bagsiden af ​​bagagen.

Fastgør strømstroppen omkring toppen af ​​støvlen, så den er tæt.

Fastgør det laveste spænde i midterpositionen. Fastgør resten af ​​spænderne og arbejde fra lav til høj.

Finjustér spændene i spænderne, arbejder lavt til højt. Passformen skal være stram, men ikke føles som et skruehåndtag, der afbryder cirkulationen i din fod. Sørg for, at du stadig kan wiggle og føle dine tæer. Afslut ved at stikke strømstroppen så tæt som den går, så der ikke er noget slop øverst på støvlen.

Del:
Kommentarer