SĂĄdan justerer du Shimano Deore Shifters

SĂĄdan justerer du Shimano Deore Shifters

Shimano Deore shifters er kendt for deres brugervenlighed, styrke, nøjagtighed og pålidelighed. Shifters 'flade ergonomiske design gør dem nemme at bruge til selv de nyeste ryttere; De fungerer dog ikke korrekt, hvis de ikke er oprettet og justeret korrekt. Cyklen vil skifte uretmæssigt og ukontrollabelt, hvilket fører til en frustrerende cykeloplevelse. Juster dine Deore shifters hjemme for at gøre din cykeltur nemmere.

Sæt cyklen i et arbejdsstativ, hvis du har en til rådighed. Hvis du ikke gør det, skal du sætte cyklen på kickstanden, mens du arbejder, så den ikke falder.

Brug en sekskantnøgle til at løsne kabelstoppebolten på bagspareren og den forreste sperren for at løsne kablerne. Sæt tøndejusteren på hver shifter til sin oprindelige position mod håndtaget ved at dreje justeringerne med uret med fingrene.

Brug tænger eller kabelhåndtag til at holde kablet på den bageste spjæld lært, mens du spænder det bageste spjældskabelstop. Sørg for, at kablet ikke glider gennem kabelstopbolten.

Træk den forreste derailleur kabel undervist på samme måde som den bageste. Stram kabinestikket på den forreste del.

Tag cyklen ud for en kort testtur. Skift begge shifters gennem hvert gear for at sikre, at de fungerer korrekt. Hvis en shifter er for stramt (skifter mere end et gear ad gangen eller ikke når de højeste gear på kassetten), skal du løsne kablet lidt ved at løsne og stramme kabelstoppet igen. Hvis en shifter føles for løs, skal du justere tøndejusteren på spindelhuset for at stramme kablet.

Del:
Kommentarer