Sådan justerer du seværdighederne på en pistol

Sådan justerer du seværdighederne på en pistol

Det er lige så vigtigt at have seværdighederne i din pistol, der er korrekt justeret, for at ramme dit mål som at skyde præcist. Håndvåben kan være vanskeligt at se i, da de ikke har scopes og fordi observationen afhænger af skytteren og hans kontrol af rekylen. Nøglen til korrekt justering af dine pistoler er tålmodighed og konsistens, da du bestemmer den mest behagelige indstilling til præcis optagelse.

Juster dine seværdigheder korrekt. Før du kan begynde at justere seværdighederne, har du brug for en stabil skydningsplatform. Læg frontsynet direkte i midten af ​​hakket på bagsiden med toppen i et vandret plan. Øverste af det forreste syn skal være direkte under tyrens øje. Fokuser på det forreste syn, mens du skyder.

Juster vindskruerne til højre og venstre for at teste deres følsomhed. Skyd en fem runde gruppe, og drej derefter dine seværdigheder 10 klik tilbage for at skyde en anden fem runde gruppe. Juster seværdighederne til højre for en tredje gruppe. Find midten af ​​hver gruppe og måle afstanden mellem grupperne for at bestemme, hvor meget hvert klik på knapperne ændrer din justering.

Begynd i kortere afstand. Ti værfter er nok til de første tilpasninger. Skyd i fem runde grupper og foretag passende ændringer i din observation ved at dreje vindskruerne til at flytte seværdighederne.

Flyt ud til maksimal afstand. De fleste pistoler vil have et loft på 50 meter eller deromkring, og for mange skydere er nøjagtig skydning begrænset til afstande på 25 til 30 meter. Brand flere fem runde grupper på din maksimale afstand for at sikre, at observationen er korrekt justeret.

Opretholdelse af ensartet form. Kuglens flyvebane påvirkes af dit greb og reaktion i hele skuddet. Sørg for, at dit greb og holdning er i overensstemmelse med hvert skud og fra gruppe til gruppe. Hver persons skud er anderledes; sørg for at din pistol er justeret til din skyde stil.

Del:
Kommentarer