SĂĄdan justerer du Salomon Evolution Ski Boots

SĂĄdan justerer du Salomon Evolution Ski Boots

Folk elsker at bruge Salomon Evolution ski støvler, men de forlader normalt de nødvendige tilpasninger til de professionelle i skibutikken. Mens det er nemmere at lade en anden justere dine støvler, er den service, de leverer, normalt ikke værd at det beløb, de opkræver. At lære disse tilpasninger selv selv på støvler som avanceret som Salomon Evolution-linjen, vil ikke kun spare dig penge, men du vil opdage, at ingen kan tilpasse dine ski støvler bedre end den person, der skal bruge dem.

Skift flex justering i henhold til vejret på bjerget. Flexjusteringen er på siden af ​​støvlen, hvor ydersiden af ​​din ankel ville være. Denne justering er en simpel drejeknappen eller glidehåndtag, der blødgør bøjlen i en retning og stiverer bøjlen i den anden retning ifølge etiketterne omkring flexjusteringen. Du vil have en stiv flex på varme dage, fordi din støvle bliver blød og en blød flex på kolde dage, når din støvle allerede er stiv fra vejret. Juster også flexen blødere til pulver og stivere for hårdt pakket sne.

Juster skibstøttens forreste læder med unbrakonøglen ved siden af ​​støvlen i ankelhøjden. Enden af ​​unbrakonøglen sættes ind i den forreste lændejustering eller canting bolt, og du drejer skruenøglen på en eller anden måde for at justere skråbenet af baglæns skinne fremad eller oprejst. Du vil normalt have den fremadgående kant af bagagen i en midtervinkel, medmindre du er en racer, og så vil du have det hele vejen frem. Det er bedst at stå i jeres støvler i den skisituation, du bruger oftest, mens du justerer den fremadrettede magt, indtil den når en behagelig vinkel.

Juster tætheden af ​​bagens spænder. Hvert spænde på støvlen er muligt at justere ved blot at dreje spændet, når det er fortrykt. Hvert enkelt spænde er gevind, så skiløberen kan løsne eller stramme dem ved at dreje dem mod uret eller med uret. Når du har foretaget de tidligere justeringer til dine støvler, finder du det nødvendigt at justere alle spænder for at give den mest sikre pasform.

Juster 3D-spænde for at indsnævre eller udvide vipet. Et af spænderne på Salomon Evolution-skistøvlerne hedder et 3D-spænde, men det er kun en industribetegnelse, som betyder, at det andet spænde fra bunden kan gøre bootens bredde mere eller mere smal. Hvis din fod bevæger sig fra side til side i lukkede bagagerum, skal du spænde 3D-spænde ved at rotere den med uret. Hvis støvlen føles lidt for smal, bør du løsne 3D spænde ved at dreje den mod uret.

Indstil "Walk / Ski" uret til at stå på ski, når du er låst på dine ski. Skiven langs bagsiden af ​​den øverste manchet på bagagen mærket "Walk / Ski" løsner støvlerne, så du kan gå lettere når du tager pauser fra bjerget. Husk altid at sætte skiven tilbage til ski, når du slår bakkerne igen.

Del:
Kommentarer