SĂĄdan justerer du Promax Bike Bremser

SĂĄdan justerer du Promax Bike Bremser

Bremserne på din cykel giver dig mulighed for at komme til et stop uden at vente på friktion for at bremse dig ned eller lægge dine fødder på jorden. Desværre er denne tilsyneladende enkle opgave taget af en kombination af forskellige dele af cyklen, som over tid vil gå ud af tilpasningen, hvilket kræver, at arbejdet udføres for at få dem tilbage i funktionsdygtig rækkefølge. Hvis dine Pro-Max-bremser er ude af justering eller på anden måde ikke stopper dig så godt som de burde, tag dig tid til at justere dem hjemme, for at gøre din tur så stressfri og sikker som mulig.

Trin 1

Sæt kickstanden på din cykel. Hvis du har en, vil en udpeget arbejdsstilling gøre bremsejusteringen hurtigere og nemmere.

Trin 2

Løsn kabinettet på frontbremsen ved hjælp af en 4 millimeter hexnøgle. Drej tøndejusteringen på siden af ​​venstre bremsearm med uret, indtil den stopper mod bremsearmen.

Trin 3

Brug et par nålestænger eller lignende til at trække det bremsekabel, der læres i det forreste bremsekabelstop. Bremsen skal lukke lidt, men ikke helt mod fælgen. Stram kabelstoppet ved hjælp af en 4 millimeter hexnøgle og test bremsearmen for en fin, stiv, hurtigt aktiveret bremse. Hvis bremsen er for løs, drej cylinderens justering mod uret for at stramme kabelforløbene ad gangen.

Trin 4

Løsn kabelstoppet på den bageste bremse med en 4 millimeter hexnøgle. Drej tøndejustereren på den bageste bremsestang med uret, indtil den stopper mod bremsearmen.

Trin 5

Træk bremsekablet under det bageste bremsekabelstop med din nålestang. Bremsen skal lukke lidt. Stram kabelløsningen ved hjælp af en 4 millimeter hexnøgle og test bremsearmen for stivhed og aktivering. Hvis bremsen er for løs, drej cylinderens justering mod uret for at spænde kablet i små trin.

Trin 6

Tag cyklen ud for en testtur. Test hver bremse enkeltvis, mens du kører, og foretag om nødvendigt justering af tøndejusteringerne.

Del:
Kommentarer