Sådan justerer du Nock med Fletching

Sådan justerer du Nock med Fletching

Den nock og fletching justering på en pil er et vigtigt aspekt af bueskydning. Dårlig justering medfører, at fletching støtter pilens hvile og reducerer pilens overordnede nøjagtighed. Korrekt justering sikrer, at pilen flyver sand og rammer det tilsigtede mål. Justering er en nem proces, men justeringer er kun mulige med en løs nock. Lim ikke nocken til pilen, før du har fastslået den korrekte justering til din skydeform.

Vælg en enkelt fletching ven på pilen. Placér nocken på enden af ​​pilen uden lim. Drej nocken, indtil fletching er i en ret vinkel med den lodrette slot på nocken til fingerskydning. Fletching skal også pege væk fra bue-lemmen, når den er fastgjort til snoren. Marker toppen af ​​spalten med pen for at hjælpe med at placere nocken før limen tørrer.

Vælg en enkelt fletching vene og læg nocken på enden af ​​pilen uden lim. Drej nocken, indtil den lodrette spalte er rettet direkte under fletching. Marker justeringen og lim nocken på plads. Brug denne justering til frigivelse på alle flade pilestanser.

Vælg en enkelt fletching vene og læg nocken på pilen uden lim. Drej nocken, indtil den lodrette spalte er rettet direkte over fletching. Markér positionen med en pen og lim nocken på pilen. Brug denne position til frigivelse med en pilstøtte, der indeholder en "v" form i designet.

Del:
Kommentarer