Sådan justerer du halsen derhjemme

Sådan justerer du halsen derhjemme

Det menneskelige hoved vejer overalt mellem 10 og 14 pund. Da nakken er ansvarlig for at holde hovedet op, er det vigtigt at holde det justeret. En misaligneret hals vil medføre uønsket vægt og spænding på nakke muskler, hvilket i nogle tilfælde giver ekstrem smerte. Hvis du gerne vil justere din hals derhjemme og undgå en tur til kiropraktoren, er der et par ting at huske på.

Juster din hals ved at bringe fronten af ​​din ribbe bur op. Dette vil bringe dit hoved tilbage over dine skuldre til den rigtige position.

Køb en pude, der justerer din hals mens du sover. Mange mennesker ligger på deres hals på den forkerte måde på grund af deres pude; eller de ser fjernsyn inden de falder i søvn. Nakkepuden er designet til ryg og side.

Udfør en simpel yoga teknik ved dit skrivebord, hvis du er knust for tiden. Juster din hals over dine skuldre mens du sidder i en stol. Inhalér, og mens du trækker vejret, tag dit øre ned til din skulder. Inhalér og ånder flere gange, før gentagelse af strækningen med modsat øre og skulder.

Læg dig ned på gulvet og udfør hakespidser for at hjælpe med at justere din nakke. Anbring et rullet håndklæde under nakken. Bøj dine knæ og hold armene ved din side. Sænk din hage mod brystet og hold den der for et tal på fem. Frigør strækningen og gentag ti gange.

Deltag i en pilates- eller yogaklasse, eller spørg en instruktør til en-til-en personlig træning. Du kan nemt finde en instruktør ved at bruge et yoga-søgewebsted.

Del:
Kommentarer