Sådan justerer du Dalbello støvler

Sådan justerer du Dalbello støvler

Før du tager dine Dalbello støvler til en professionel bootfitter og taber en anden $ 150- $ 300, overvej at prøve et par tips og teknikker designet til at få din Dalbello korrekt justeret og dannet til din fod. En korrekt justeret og passende ski-bot er det vigtigste redskab du har brug for til dine alpinski-eventyr.

Træk skumforingen ud af Dalbello støvlerne. Placér dine fødder i støvlerne og skub tæerne helt op til slutningen af ​​tåboksen.

Skub fingeren bag din hæl og se om du kan passe din fulde pegefinger mellem hælen og støvlen nemt. Brug kun de lette sokker under denne pasform.

Fjern støvlerne og læg linerne tilbage i støvlen. Skub skumforingen helt op i tåboksen. Placer din fod i liner og boot. Kontroller, at lineren berører hælkuglen og tåboksen med din fod i bagagen / lineren. Hvis foringen er tvinget og taber form mod hælkoppen, skal du fjerne den og opvarme den med hårtørrer. Få liner varmt, så det er formbart.

Skub din fod tilbage i linerne, mens den er varm, og læg lineren med din fod ind i støvlen. Lad foringen afkøles og formes rundt om hælkoppen med din fod i liner og støv. Denne proces tager 10 minutter, og du skal forblive stående under køleprocessen.

Spænde- og bindingsjusteringer

Sæt dine ski støvler på og luk kroge på de justerbare stropper i den nederste indstilling muligt for hver rem.

Start ved den anden rem til bunden og spænd så langt som muligt. Stram det, så toppen af ​​foden føles lidt ubehagelig.

Flyt til den anden fra topstroppen og stram så fast som muligt.

Stram topstrimmen så tæt som muligt, og tag derefter velcrolukningen gennem gevindbøjlen og lukk velcroen rundt på toppen af ​​støvlen.

Stram bundstroppen meget løs. Hold det tæt nok, så det ikke glider af, men lad det være løst nok, så tæerne har cirkulation.

Del:
Kommentarer