SĂĽdan Juice For Weight Gain

SĂĽdan Juice For Weight Gain

Hvis du vil øge vÌgten for at opnü dit ønskede vÌgtmül, tilføjer juice og smoothies til din ernÌringsplan ekstra sundhedsmÌssige fordele og kalorier. Mens juicing ofte markedsføres for vÌgttab, kan du vÌlge frugt og grøntsager, der giver fructose og saccharose som supplement til efterspørgslen efter ekstra energi og vÌgtforøgelse.

Trin 1

Saml dine yndlingsordninger af frugt og bÌr til juice separat eller sammen. Friske eller frosne bÌr og frugt er rige kilder til naturlige sukkerarter, antioxidanter, vitaminer, mineraler og fibre. Bananer, figner, mangoer, jordbÌr, kiwifrugter, druer, tranebÌr, blübÌr, Ìbler, pÌrer og ferskner gør nyttige tilsÌtninger til enhver saft eller smoothie for at skabe en lÌkker smag og støtte sund vÌgtforøgelse.

Trin 2

VÌlg grøntsager til saftning, der er højt i naturlige sukkerarter. Deres rÌkker omfatter gulerødder, rødbeder, kale, artiskokker, grÌskar og løg. Vegetabilske juice hjÌlper med at rense leveren, nyrerne og blodet, og vil give høje mÌngder vitaminer, antioxidanter og mineraler. Spil rundt med kombinationer af forskellige grøntsager, frugter og krydderier for at finde opskrifter, der virker til din gane.

Trin 3

Tilsæt essentielle fedtsyrer, såsom hørfrøolie, borgerolie eller aften primroseolie. En eller to spiseskefulde af en af ​​disse olier giver ekstra kalorier og øger din ernærings ernæringsmæssige og medicinske værdi. Når du har tilføjet din valgte olie, blandes eller piskes saften for at opløse den helt. Flaxseed, borage og aften primrose er rige kilder til omega 3 og omega 6 fedtsyrer og vil støtte hjertet, reducere inflammation og fremme humør, hormonbalance og hukommelse.

Trin 4

Tilsæt en spiseskefuld usødet og fedtfattigt yoghurt til din saft og omdanne det til en sundhedsglat. Ud over at berige smagen af ​​din drink vil yoghurt fortykke konsistensen og give ekstra kalorier og ernæring. Yoghurt har også høje niveauer af calcium og probiotiske bakterier, der fremmer god fordøjelse og assimilering af næringsstoffer.

Trin 5

Tilsæt en halv teske organisk spirulina pulver. Spirulina er en næringsdæmpende alger, der indeholder en række vitaminer, mineraler, protein, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og chlorophyll. I en undersøgelse, der blev offentliggjort i "Annals of Nutrition and Metabolism" i 2005, fandt forskerne, at spirulina hjalp med at støtte vægtforøgelsen af ​​HIV-positive børn i Burkina Faso. Hertil kommer, at supplere børnene med spirulina hjulpet med at korrigere anæmi og underernæring.

Del:
Kommentarer