SĂĄdan Juice Din Baseball eller Softball Bat

SĂĄdan Juice Din Baseball eller Softball Bat

Mange mennesker spiller sandlot baseball eller softball. Pick-up spil er almindelige i nogle samfund. Disse uformelle spil muliggør brug af "juiced" flagermus. Juicing refererer til processen med at manipulere med flagermuset for at gøre det mere effektivt. Bolden kommer hurtigere ud af flagermusen, så den går længere og truer forsvarernes fysiske velfærd. De fleste ligaer har regler, der regulerer brugen af ​​juiced flagermus, så inden du laver din egen flagermus, henvises til reglerne i din liga. Væg fordele og ulemper ved at bruge juiced flagermus.

Barbering en metalbat

Pop endehætten ud af enden af ​​din metalbat. Disse hætter er ikke designet til at pop off, så du skal bruge et pry værktøj som en maling scraper eller flad skruetrækker.

Barber indersiden af ​​flagermus med en metalfil eller drejebænk. Skrab ikke mere end en millimeter ud af tønderen. Du søger at øge trampolin effekten af ​​tønde, ikke gør det skør at bryde.

Pop hætten tilbage på toppen af ​​flagermus. Du må muligvis bruge kraft eller barbere ned på karmens kant. Brug skøre lim til at forsegle hætten lukket for ekstra sikkerhed.

Rullende

Varm dit metalbat op. Lad det stĂĄ i solen om eftermiddagen eller lad det stĂĄ i en varm bil.

Placer flagermuset på en overflade, som kan modstå hammer hits, såsom kollapsede papkasser eller bunke af håndklæder.

Slå alle sider af batens tønde adskillige gange med en gummibåt til at tynde batens vægge, ligesom barbering, men med mindre chance for at blive fanget. Dette vil forfølge fladdermaden for tidligt, men det vil have en saftende virkning.

End-Loading

Pop toppen af ​​metalbat slukket som beskrevet i afsnit 1.

Crazy lim flere små metalvægte til indersiden af ​​tønderen. Du kan bruge magneter til at vægte enden af ​​flagermus og magnetismen hjælper med at holde dem på plads. Jo tættere på slutningen af ​​flagermus jo bedre.

Udskift toppen af ​​flagermus som beskrevet i afsnit 1.

Swing flagermus med ekstra kraft på grund af de ekstra ounces i slutningen af ​​flagermus. Dette øger strømmen og kaldes "end loading".

Del:
Kommentarer