Sådan Iron en Baseball Patch på et Jersey

Sådan Iron en Baseball Patch på et Jersey

Baseballuniformet har mange komponenter. En af disse komponenter er patches. Patcher betyder ofte ting som hvilken liga du spiller i, en speciel turnering eller måske endda en erindring for nogen i samfundet, der var integreret i ligaen. Disse patches er generelt knyttet på to måder. Enten bliver de syet eller stryges på uniformen. Iron-on patches har en lim lim på bagsiden, der giver dig mulighed for at skelne forskellen.

Vask baseballuniformet. Du vil sikre dig, at den ensartede skjorte er ren, inden du lægger lappen. Følg plejeinstruktionerne på den ensartede skjorte, når du vasker.

Fjern eventuelt papir, der er fastgjort til plaster. Nogle plaster kan have et beskyttende papir over limen. Hvis dette er tilfældet, skal du blot fjerne papiret og kassere det.

Tænd jernet til en medium indstilling og lad det forvarme.

Placér plasteren, hvor du vil have det på den ensartede trøje. Populære steder for baseball patches er på overarm ærmet, eller over venstre eller højre side af brystet.

Tape plasteret ned ved hjælp af hæmmebånd. Hvis du ikke har hem tape, vil et let klæbebånd gøre tricket.

Drej baseball trøje indvendigt ud. For at undgå at hærde ensartet, stryge fra indersiden af ​​baseballtrøjen. Dette vil også give dig mulighed for at se hvor limen er og ikke klæber til uniformen i næste trin.

Tryk det varme jern på jerseyen og på bagsiden af ​​plasteret. Hold jernet der i 10 til 15 sekunder. Fjern og se om plåstret sidder fast. Hvis limen ikke smelter, skal du justere din varme lidt højere. Fortsæt med at gentage, indtil lappen er fastgjort til jerseyen. Det bør kun tage to eller tre presser af det varme jern for at sikre plasteren.

Lad lappen afkøle, inden du glider t-shirten ud igen. Du vil være sikker på at lade limen hærde, så klæbemidlet stikker korrekt til baseballtrøjen.

Del:
Kommentarer