Sådan installeres syn og pil hvile på en bjørn bueskydning Comanche Youth Bow

Sådan installeres syn og pil hvile på en bjørn bueskydning Comanche Youth Bow

Bueskydning er en præcisions sport, uanset om du skyder på mål eller går ud på jagt. At brænde en bue med et syn og en pilstøtte kan i høj grad øge din nøjagtighed, så længe de er installeret og sat korrekt op. Enhver ukorrigeret del kan faktisk reducere præcisionsoptagelse, og man skal være forsigtig ved installation af nye komponenter på din bue. De fleste producenter af buer og deres komponenter producerer standardiserede dele for nem installation og kompatibilitet med eftermarkedet komponenter.

Installer Bow Sight

Trin 1

Sæt din bue på sin side med den side, synet vil blive installeret på opad. Juster dit syn vendt mod forreste bue. Læg hullerne i synet op med hullerne i din bue stigning.

Trin 2

Installer skruerne, der følger med synet gennem hullerne i synet i bågen ved hjælp af en skruetrækker eller en unbrakonøgle, afhængigt af hvilken type skruer der kommer med synet. Stram dem, indtil de holder synet fast, men ikke helt stram dem ned endnu.

Trin 3

Placer dit snor niveau på din bue streng. Tilføj støtte til siderne af din bue, indtil din bue er niveau i henhold til strengniveauet.

Trin 4

Fjern strengsniveauet fra din bue, og undgå at slå din bue af niveau. Placer dit niveau på din bue syn. Juster positioneringen af ​​din bue-syne, indtil den læser niveau. Stram skruerne helt ned på dette punkt.

Trin 5

Juster teleskoprammen på din bue-syne, indtil dit øje ikke spændes, når du ser på buen. Placér en pil på bøjlen i din normale skydestilling. Sørg for, at dit syn ikke kommer i kontakt med pilen, når den er fuldt installeret.

Installer pilens hvile

Trin 1

Sæt bågen på siden. Ansigt på siden vil pilens hvile installeres opad. Juster resten med hullerne på din stigrør.

Trin 2

Installer berger hulleskruen gennem din pile hvile og ind i stigrøret ved hjælp af en skruetrækker eller en unbraconøgle. Installer eventuelle andre skruer, der fulgte med pilens hvile, for at fastgøre det til stigrøret. Forskellige virksomheder omfatter forskellige antal skruer til dette formål.

Trin 3

Placér en pil på bowstring. Træk ledningen for at bringe resten til 'op'-positionen. Juster pilens hvile, så pilens centrum er vandret i midten af ​​bjerghullet.

Trin 4

Indstil midterskuddet, som er venstre til højre for stigningen, til producentens anbefalede afstand fra stigens inderside.

Trin 5

Bind din drop-cord-ledning til dit nedadgående kabel med en indstillingsknude. Find denne knude i et område, som ikke vil forstyrre det opadgående kabel. Bind ikke knuden stramt; kun tæt nok til at holde på dette tidspunkt.

Trin 6

Test din hvile ved at trække din bue tilbage, indtil drop-out hvilet er forlovet. Din ledning skal glide let gennem knuden, så du kan trække ryggen helt. Stram knobene ned efter at have bekræftet, at bueen trækker helt tilbage.

Trin 7

Afskær eventuelle ekstra ledninger fra knuderne. Smelt den fnugede ende med en lighter, idet du er forsigtig med at holde flammen væk fra andre dele af bue, bøjle eller snore.

Del:
Kommentarer